Napisano 15 Luty 201114 l Wiadomość dla zainteresowanych mediami tradycyjnymi. O godzinie 23:30 (5:30 PM EST) rozpocznie się w pełni darmowa transmisja na żywo ze studia Davida Kassana. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1621
Napisano 15 Luty 201114 l dzieki za cynk! zaglądam na główną stronę raz na jakieś 2 miechy, fajnie że dzisiaj zajrzałem hehe
Napisano 15 Luty 201114 l ja mam linka w zakładkach od razu do 2d i jakoś też mnie tchnęło żeby na główną wejść. thx szalony :)
Napisano 15 Luty 201114 l nawet w kodzie źródłowym nie ma żadnej aplikacji flash czy czegoś podobnego z czego mozna było by nadawać...
Napisano 15 Luty 201114 l Jakość nie porywa, ale mam nadzieję, że jakoś to "naprawią", może zmiana ustawień pomoże albo inne ustawienie kamery. Hmmm... Póki co oglądamy drapiącego się pana :D Mam nadzieję, że nagrywają to też czymś lepszym i później podzielą się tym z nami ;)
Napisano 16 Luty 201114 l Lubie wideotutoriale ale lubie tez opcje "przyspiesz x 5" ;) Facet genialnie rysuje, nawet kiedys rozwazalem szarpniecie sie na jakies jego dvd. Niestety w tej jakosci, w real time nie jest to jakos nadmiernie pasjonujace. Dzieki jednak za newsa. Swoja droga, kurde - jakosc obrazu z tej jego kamery przypomina mi jakas najtansza kamerke no-name jaka mialem lata temu :/
Napisano 16 Luty 201114 l Ja się poddałem jakiś czas temu. Teraz wpadłem i natrafiłem na informację o kolejnym podejściu za jakiś czas z poprawionymi usterkami. Oby i jakość obrazu się poprawiła, bo to świetna sprawa takie dzielenie się wiedzą i procesem przy takich umiejętnościach :D