Pan News Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Wiadomość dla zainteresowanych mediami tradycyjnymi. O godzinie 23:30 (5:30 PM EST) rozpocznie się w pełni darmowa transmisja na żywo ze studia Davida Kassana. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1621 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 dzieki za cynk! zaglądam na główną stronę raz na jakieś 2 miechy, fajnie że dzisiaj zajrzałem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Postaram się, żebyś miał powody do częstszego zaglądania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 ja mam linka w zakładkach od razu do 2d i jakoś też mnie tchnęło żeby na główną wejść. thx szalony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 za 10 minut start! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 oho widzę coyote też się załapiesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 widziałem o tym przed njusem ale zapomniałem wrzucić na główną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 e tam, nic nie nadają, bana temu kto tego newsa dał ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 nawet w kodzie źródłowym nie ma żadnej aplikacji flash czy czegoś podobnego z czego mozna było by nadawać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 http://www.ustream.tv/channel/davidkassanchat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvin Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 coś czuję, że niewiele będzie widać. Kamerka za słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Jakość nie porywa, ale mam nadzieję, że jakoś to "naprawią", może zmiana ustawień pomoże albo inne ustawienie kamery. Hmmm... Póki co oglądamy drapiącego się pana :D Mam nadzieję, że nagrywają to też czymś lepszym i później podzielą się tym z nami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvin Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 o już rysuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 shower z offu i reklama na 1/4 obrazu kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Lubie wideotutoriale ale lubie tez opcje "przyspiesz x 5" ;) Facet genialnie rysuje, nawet kiedys rozwazalem szarpniecie sie na jakies jego dvd. Niestety w tej jakosci, w real time nie jest to jakos nadmiernie pasjonujace. Dzieki jednak za newsa. Swoja droga, kurde - jakosc obrazu z tej jego kamery przypomina mi jakas najtansza kamerke no-name jaka mialem lata temu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Ja się poddałem jakiś czas temu. Teraz wpadłem i natrafiłem na informację o kolejnym podejściu za jakiś czas z poprawionymi usterkami. Oby i jakość obrazu się poprawiła, bo to świetna sprawa takie dzielenie się wiedzą i procesem przy takich umiejętnościach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 holy shiiiiiiit!! masakrator hardkorowy, fajny olowek ta lopatka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi