Patheck Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Witam wszystkich! Jush sie przywitalem (ale moderator przeniosl to do dzialu Wolne Dyskusje) no wiec przejde do \"mojego\" modelu. Jest to model felgi wykonany na podstawie tutoriala Bzyka. Nie jest maxymalnie skonczona (np nie uzywalem Power Solids wiec laczenia bede robil po swojemu). To moj 2gi dzien na Rhino wiec badzcie wyrozumiali :) Czekam na wszelkie krytyczne uwagi i ewentualna pomoc z Waszej strony:) Pozdrawiam
SansSerif Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 hej ja tez witam :D prosze zapoznaj sie z regulaminem forum: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=66 tu dokladniej o nazewnictwie watkow: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6229
Patheck Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 No nie zauwazylem :) Przepraszam obiecuje sie poprawic ;) Pozdrawiam
Ka21k Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Kopsnij jakis link do tego Tutka :)) Pozdrawiam.
Loozack Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Ka21k, kopsnij się na stronę główną Max3d.pl do działu tutoriale :> Patheck, witamy na pokładzie :) nieźle jak na początek pozdrawiam
zipper Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 hehe ... moja szkola ... :) dobrze widziec ze po tylu latach znowu wracasz do grafiki ... witam ... i powodzenia ... nastepnego renderu oczekuje w conajmniej flamingo :) no i moglby byc zdziebko wiekszy :)
Patheck Napisano 12 Czerwiec 2004 Autor Napisano 12 Czerwiec 2004 A oto ta sama felga (dalej nie jest do konca zrobiona) jednak renderowana przez Flamingo :) I jak? Pozdrawiam
Gość eax Napisano 12 Czerwiec 2004 Napisano 12 Czerwiec 2004 Witam, Jak? Fajnie, to jeszcze znajdz sobie tutka jak sie bieznik modeluje i bedziesz juz mial 1/50 samochodu :)
zipper Napisano 12 Czerwiec 2004 Napisano 12 Czerwiec 2004 i ponakladaj jakies nawet standardowe materialy do renderu ;)
Patheck Napisano 12 Czerwiec 2004 Autor Napisano 12 Czerwiec 2004 No wiec jesli chodzi o materialy to dodalem. Troche sam przerobilem standartowe i wyszlo nie tak zle. A co do bieznika to narazie sie za to nie biore ale w najblizszym czasie zamierzam :) Tylko gdzie moge znalesc taki tutorial?:) Pozdrawiam
Salvator Napisano 12 Czerwiec 2004 Napisano 12 Czerwiec 2004 nie znam się na Rhino ale to mi się podoba, jak na drugi dzień to git. Obserwując postępy osób pracująch w Rhino coraz bardziej mam ochotę się w nim pobawić
zipper Napisano 12 Czerwiec 2004 Napisano 12 Czerwiec 2004 patheck ... przerob sobie material pewter metalic ... a nie silver/chrome :) wygladac bedzie lepiej ... i nie bedzie tak straszliwie odbijal wszystkigo ... i tak ladnie ... pozdro bro
Patheck Napisano 12 Czerwiec 2004 Autor Napisano 12 Czerwiec 2004 No wiec Zip za Twoja namowa zmieniam material no i zamieszcam go na 2giej feldze mojej robboty tym razem bez tutoriala tylko opartej na zdjeciu felgi Ronal. Jest dopiero zaczeta wiedz nie badzcie za bardzo krytyczni ;) Pozdrawiam
zipper Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 to pewnie kwestia oswietlenia itp ale ta felga ktora lezy wyglada strasznie plasko. material opony to testowy nie ? ;) pozdro
Patheck Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Napisano 13 Czerwiec 2004 No pewnie ze testowy. :) a wyglada plasko bo jak trafnie zauwazyles to kwiestia oswietlenia (nie ma zadnych spotlightow :) jest tylko enviroment na solid :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi