Napisano 26 Luty 201114 l Tygodniowy Speedpainting #113: Władca Przestworzy Podnieście głowy nieco wyżej i namalujcie coś podniebnego! Nie musi to być samolot, można sięgnąć do legend mitologi, science-fiction, a może i do historii... wybór jest wasz. Powodzenia! Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 05.03.2011 godz. 23:59. SONDA: od 06.03 do 08.03 (3 dni)
Napisano 27 Luty 201114 l kilka zmian ale dalej w granicach czasu Edytowane 27 Luty 201114 l przez Mellon
Napisano 28 Luty 201114 l konkurencja na starcie taka, że aż wstyd wrzucać, ale co tam jak to ktoś pięknie kiedyś ujął "nie gramy o złote kalesony" =] poza tym jakby ktoś chciał mnie zdyskwalifikować to noproblemo, ostro pomagałem sobie fotami no i 10 min dłużej jechałem z tematem. refki: http://img684.imageshack.us/i/p1012457.jpg/ http://img816.imageshack.us/i/supermarinespitfire.jpg/
Napisano 1 Marzec 201114 l Moje pierwsze w życiu zetknięcie z tabletem. Prace rysowałem około 30minut, ale już mam dość. Niestety tak to jest kiedy całe życie z cienkopisem w ręku. Biorę się za prostsze ćwiczenia, aż opanuję lepiej posługiwanie się tabletem, a wtedy... strzeżcie się ! :-)
Napisano 1 Marzec 201114 l ros 1 _ super odemnie bracia grimm i trudne początki a raczejj marzenai o lotach:)
Napisano 4 Marzec 201114 l nao i Eden-3d - dłuższy bok obrazka nie może przekraczać 900px, nie wiem czy za to jest dyskwalifikacja, ale to tyle jeżeli chodzi o regulamin :-)
Napisano 6 Marzec 201114 l Edytowane 6 Marzec 201114 l przez Cola spojrzałem po czasie i trochę wyprostowałem paszczę
Napisano 14 Marzec 201114 l No właśnie dawajcie nowe tsp ;D Ta reorganizacja wprowadziła troche bałaganu tak szczerze mówiąc:P