Thalion Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Tygodniowy Speedpainting #113: Władca Przestworzy Podnieście głowy nieco wyżej i namalujcie coś podniebnego! Nie musi to być samolot, można sięgnąć do legend mitologi, science-fiction, a może i do historii... wybór jest wasz. Powodzenia! Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 05.03.2011 godz. 23:59. SONDA: od 06.03 do 08.03 (3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 fajny temat ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 Ano fajny- miałem od razu jedno skojarzenie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 jestem krolem swiata ha ha ha :-) takie na luz tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 (edytowane) kilka zmian ale dalej w granicach czasu Edytowane 27 Luty 2011 przez Mellon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 konkurencja na starcie taka, że aż wstyd wrzucać, ale co tam jak to ktoś pięknie kiedyś ujął "nie gramy o złote kalesony" =] poza tym jakby ktoś chciał mnie zdyskwalifikować to noproblemo, ostro pomagałem sobie fotami no i 10 min dłużej jechałem z tematem. refki: http://img684.imageshack.us/i/p1012457.jpg/ http://img816.imageshack.us/i/supermarinespitfire.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThoR_ Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 daroz u ciebie ma być ikar czy tak wyszlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros1 Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 To ja tak bardziej klasycznie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Moje pierwsze w życiu zetknięcie z tabletem. Prace rysowałem około 30minut, ale już mam dość. Niestety tak to jest kiedy całe życie z cienkopisem w ręku. Biorę się za prostsze ćwiczenia, aż opanuję lepiej posługiwanie się tabletem, a wtedy... strzeżcie się ! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 ros 1 _ super odemnie bracia grimm i trudne początki a raczejj marzenai o lotach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Ostatnio mam w głowie zachmurzenie, a więc władca trochę mityczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) Poprawilem rozmiar Edytowane 4 Marzec 2011 przez Eden-3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 nao i Eden-3d - dłuższy bok obrazka nie może przekraczać 900px, nie wiem czy za to jest dyskwalifikacja, ale to tyle jeżeli chodzi o regulamin :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 na szafot ich ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 standardowo ;) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Harry pokazał ufokom kto rządzi w przestworzach ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 hej cos sie zesrało z forum czy co? ocb z tymi tsp i z upowaniem teczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cola Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) Edytowane 6 Marzec 2011 przez Cola spojrzałem po czasie i trochę wyprostowałem paszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 jakby reorganizacja forum nie wpłyneła najlepiej na tsp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 no właśnie gdzie nowy TSP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 No właśnie dawajcie nowe tsp ;D Ta reorganizacja wprowadziła troche bałaganu tak szczerze mówiąc:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi