Napisano 27 Luty 201114 l Taki oto wymęczony salonik ... MAX, Mental Ray, PS. Liczę na komentarze Pozdrawiam
Napisano 27 Luty 201114 l Calkiem przyjemnie, co mi nie pasuje to ten telewizor, przy tym oswietleniu to raczej z kata kamery ktora ustawiles powinien byc mniejszy kontrast i wiecej refleksow od slonca na ekranie.
Napisano 27 Luty 201114 l byle że tv ma matowy ekran :) bardzo fajnie wyszło, śledziłem zmagania w rendach testowych i nie spodziewałem się że wyjdzie tak fajnie. salut.
Napisano 27 Luty 201114 l Ogolnie to przyjemny renderek, fajne swiatelko, ale troche tam pusto. Miejscami AA troche siadlo i chyba AO w naroznikach scian za mocne, sufit ma za duzy reflekt a tak poza tym to bardzo OK
Napisano 27 Luty 201114 l bardzo ladnie, prosto ale ladnie, nadal podloga troche gumolitem zajezdza ale juz jest oniebo lepiejniz w testowych. pozdrawiam p.s. ale kanapa to na mega niewygodna wyglada;)
Napisano 27 Luty 201114 l Autor marishO masz racje co do telewizora, lecz teraz już nie mam ochoty do tego wracać indian dzięki. Wyszło jak wyszło, zawsze mogło być lepiej :) Pawelkos właśnie z AA mam problem, może przy najbliższej pracy problem się rozwiąże, a AO może rzeczywiście trochę przesadzone. Xiz0r może i gumolit, ale myślę że przypomina to choć trochę panele :) a co z kanapą nie tak? Aż tak źle wygląda ? :) Dzięki za Wasze komentarze ... pozdrawiam
Napisano 28 Luty 201114 l przyjemnie się patrzy, jak dla mnie sufit jakby plastikowy i zdjęcie po prawej trochę ciąży klimatem