MRmike Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Taki oto wymęczony salonik ... MAX, Mental Ray, PS. Liczę na komentarze Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariushO Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Calkiem przyjemnie, co mi nie pasuje to ten telewizor, przy tym oswietleniu to raczej z kata kamery ktora ustawiles powinien byc mniejszy kontrast i wiecej refleksow od slonca na ekranie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
indian Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 byle że tv ma matowy ekran :) bardzo fajnie wyszło, śledziłem zmagania w rendach testowych i nie spodziewałem się że wyjdzie tak fajnie. salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawelkos Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Ogolnie to przyjemny renderek, fajne swiatelko, ale troche tam pusto. Miejscami AA troche siadlo i chyba AO w naroznikach scian za mocne, sufit ma za duzy reflekt a tak poza tym to bardzo OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orangegraphics Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 bardzo ladnie, prosto ale ladnie, nadal podloga troche gumolitem zajezdza ale juz jest oniebo lepiejniz w testowych. pozdrawiam p.s. ale kanapa to na mega niewygodna wyglada;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRmike Posted February 27, 2011 Author Share Posted February 27, 2011 marishO masz racje co do telewizora, lecz teraz już nie mam ochoty do tego wracać indian dzięki. Wyszło jak wyszło, zawsze mogło być lepiej :) Pawelkos właśnie z AA mam problem, może przy najbliższej pracy problem się rozwiąże, a AO może rzeczywiście trochę przesadzone. Xiz0r może i gumolit, ale myślę że przypomina to choć trochę panele :) a co z kanapą nie tak? Aż tak źle wygląda ? :) Dzięki za Wasze komentarze ... pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Twopee Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 przyjemnie się patrzy, jak dla mnie sufit jakby plastikowy i zdjęcie po prawej trochę ciąży klimatem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts