MRmike Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 Taki oto wymęczony salonik ... MAX, Mental Ray, PS. Liczę na komentarze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 Calkiem przyjemnie, co mi nie pasuje to ten telewizor, przy tym oswietleniu to raczej z kata kamery ktora ustawiles powinien byc mniejszy kontrast i wiecej refleksow od slonca na ekranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 byle że tv ma matowy ekran :) bardzo fajnie wyszło, śledziłem zmagania w rendach testowych i nie spodziewałem się że wyjdzie tak fajnie. salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 Ogolnie to przyjemny renderek, fajne swiatelko, ale troche tam pusto. Miejscami AA troche siadlo i chyba AO w naroznikach scian za mocne, sufit ma za duzy reflekt a tak poza tym to bardzo OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 bardzo ladnie, prosto ale ladnie, nadal podloga troche gumolitem zajezdza ale juz jest oniebo lepiejniz w testowych. pozdrawiam p.s. ale kanapa to na mega niewygodna wyglada;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MRmike Napisano 27 Luty 2011 Autor Share Napisano 27 Luty 2011 marishO masz racje co do telewizora, lecz teraz już nie mam ochoty do tego wracać indian dzięki. Wyszło jak wyszło, zawsze mogło być lepiej :) Pawelkos właśnie z AA mam problem, może przy najbliższej pracy problem się rozwiąże, a AO może rzeczywiście trochę przesadzone. Xiz0r może i gumolit, ale myślę że przypomina to choć trochę panele :) a co z kanapą nie tak? Aż tak źle wygląda ? :) Dzięki za Wasze komentarze ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Twopee Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 przyjemnie się patrzy, jak dla mnie sufit jakby plastikowy i zdjęcie po prawej trochę ciąży klimatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi