Skocz do zawartości

Dzień? 9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzień?

• 8 września
    • 22 września

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Wyjdzie na to, że znowu będą 4 osoby ;) Na barce jest dobrze :)

• Odpowiedzi 136
  • Wyświetleń 33,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kurde właśnie mi się przypomniało, że albo wd 2 albo 3 tydzień mnie nie będzie

Napisano
  • Autor

W takim razie proponuję zrobić sondę z 2 terminami, 8 września lub 22 września. To jest sobota. Chyba, że chcecie w pt.

Napisano

to jak Vega, postawisz sondę? wrzesień lada dzień, można już ustawić konkretnie tą datę

Napisano
  • Autor

Ankieta juz jest. Zmieniłem tamta zerujac głosy i pola, dlatego jeśli ktoś ma problem z głosowaniem niech pisze. Ponieważ nie wiem czy osoby ktore głosowały poprzednio bedą mogły głosować. Wydaje mi sie, ze tak.

Napisano
  • Autor

Napisałem do Adka. Wyjdzie na to, że trzeba nowy temat założyć z ankietą.

Edit:

Adek pomógł i ankieta już jest. Można głosować na dwa terminy :)

Edytowane przez Vega

Napisano

6 głosów. Czyżby tym razem szykowała się nam mocna reprezentacja ? ;)

Napisano

tym raze można głosować na dwa terminy? :P Więc liczba osób wacha się od 4 do 6 :P

Napisano
  • Autor

Głosowało 5 osób i tyle osób pewnie przyjdzie ;) A głosować można na dwa z tego względu, że userom mogą 2 terminy pasować.

Napisano

Nie zauważyłem tej liczby u góry tabelki... A chciałem analizą błysnąć :P

Napisano

W planach mi się pomieszało i chyba 8 września tak na 40% mi pasuje, a 22 na 60%. Czyli bardziej obstawiam drugi termin

Napisano
  • Autor

Nie widzę ankiety więc nie wiem kto jak głosował, ale skoro są problemy z pierwszym terminem czyli 8 września to proponuje przenieść na 22. Mnie 22 tez raczej pasuje jednakże wszystko moze sie zmienić. Z tego co pamietam Szczuro głosował na 22 i 8. Nie pamietam jak Legomir.

Wysłano z telefonu.

Napisano
  • Autor

Myślę, że czas wybrać już odpowiedni termin :) Pozostaje ten 22? Wszystkim pasuje? :)

Napisano
  • Autor

W związku z tym, że to już za tydzień trzeba podjąć decyzję, czyli 22 września 2012 o godz. 19:00 barka bliżej mostu.

Napisano

Ja postaram się dotrzeć do Was, jeżeli można :)

Pozdrawiam.

Napisano

okazuje się że 22 będę w Biskupinie, ale na wieczór mam nadzieję zdążę :)

Napisano

Będę!

Spotkac się możemy na zewnątrz ale posiedzieć już w środku. Już mrozi

Napisano

A jednak, się nie pojawię. Sprawy mi rodzinne wyskoczyły :/ Wybaczcie żę tak na ostatnią chwilę. Wielka szkoda :/

Napisano

Ja sie zapewne spóźnię troszkę. W każdym razie w takim wypadku kto dzisiaj bedzie?

Napisano

No i okazało się w końcu wczoraj, że utknąłem w Bdg, bo godziny ostatniego autobusu mi się pomyliły xD I też był taki pomysł co do następnego spotkania żeby było na konferencji Blendera 3 listopada?

Napisano
  • Autor

Przepraszam, że mnie nie było, ale w pt. wyszedłem ze szpitala i wczoraj trochę gorzej się poczułem i nie dotarłem. 3 listopada może być ciężko u mnie bo od tego czwartku zaczynam studia w Gdańsku, a tym bardziej, że 3 listopad to śr.

Napisano
  • Autor

Aaa jak 3 listopada to sb to będę bo mam wolne :)

Wysłano z telefonu.

Napisano

Zaklepuję 3 Listopada więc :) Koniecznie chcę się pojawić, tym bardziej że zapowiada się grubsza akcja ^^