Jump to content

Bydgoszcz - spotkanie

Vega

Dzień?  

9 members have voted

1. 1. Dzień?

• 8 września
    • 22 września

Recommended Posts

Wszyscy organizują spotkania :) Miałem jechać do Poznania, ale godzina niepasowało :) Do wrocka za daleko :) Więc może jest ktoś chętny na spotkanie w Bydgoszczy :)

Historia spotkań:

19 maja 2012r. - Miejsce: Barka

21 lipca 2012r. - Miejsce: Barka

Edited by Vega

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Heh to temat z zeszłego roku :D aktualnie może byc cieżko u mnie z czasem i dopiero w połowie maja będę miał czas. Może ktoś jeszcze jest chętny na spotkanie :)

Wysłano z telefonu.

Jeżeli znacie kogoś kto chciałby przyjść nie ma problemu :) Wysłałem PW do osób z Bydgoszczy którzy wchodzą na forum. Moze ktoś jeszcze chce z pobliskich miejscowości lub z innych miast i tego dnia bedzie akurat w Bydgoszczy.

Co do terminu to zrobie sonde i każdy zagłosuje. Jak bedzie termin to wybierze sie miejsce. Do tego czasu ktoś pewnie jeszcze bedzie chciał sie spotkać ;)

Wysłano z telefonu.

Bro, trzeba Krzymasa też wziąć. Niech za dużo nie pracuje. ;) Chyba też ma tutaj konto, prawda?

No trzeba, trzeba tylko on musi mieć dodatkowego opiekuna :) Po ostatnim spotkaniu musiałem go do taxówki prowadzić :)

jak ostatnio byl zlot w bydzi to tylko nasza firma byla + Bro

Mnie nie było bo nic nie wiedziałem :D albo jeszcze mnie nie było na forum :P

wy we wrocku nie byliscie

Za to Wy możecie być u nas ;) Jakby był zlot tak o 12/13 to bym przyjechał. W nocy w pociąg i wieczorem bym wracał do Bdg.

Oszkurna, jeśli to będzie 19 to może mi tak średnio w oko pasować. Ale jak by byłą godzina ustalona spotkania na pewno postaram się wpaść :)

Barka to taki standard spotkaniowy, ewentualnie Kubryk :D XD

Dla mnie data 19, jest ryzykowna ale wstępnie zakładam że możliwe będzie dla mnie się pojawić :)

Tak ,19 jest jak najbardziej super.

No i jeszcze kwestia wręcz elementarna... jakieś znaki rozpoznawcze dla grupy, co by można się znaleźć? :D

Edited by Manekin

Właśnie, to chyba kwestia nieustalona z tego co widzę, może wyjdzie coś spontanicznie.

Ale może ktoś by miał teraz w głowie jakiś konkretny pomysł :)

Akurat jest noc muzeów ale wątpię żebyśmy się zorganizowali w grupę zwiedzającą.