Napisano 13 Czerwiec 200420 l Ato mój pierwszy rysunek w 3D. Proszę nie krzyczeć, jestem początkujący Scena ma przedstwiać klatkę schodową widzianą od góry. Proszę o jakieś rady lub [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > SansSerif]
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Daj renderek w troszke mniejszej rozdzialce bo ciezko to ogarnac. narazie jest troszke tego malo zeby cos powiedziec
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Autor No tak... zapomniałem powiedzieć że to jest jeden ze schodów (pojedyńcza część) A chcę najpierw dopracować jeden stopień do Najlepszego możliwego stanu a dopiero potem przekopiować, dodać bajery. :)
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Kupili dziecku monitor 21 cali i ustawili dużą rozdzielczość ;P Oj... coś dużo osób ostatnio zaczyna.. powodzenia!!
Napisano 13 Czerwiec 200420 l mati: wakacje ;)... co do pracki... to moze od razu skopiuj i pokaz jak to mialoby wygladac?
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Co Ty robiłeś z tymi barierkami, wyglądają jakby miały normalne pomieszane
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Autor Narysowałem coś w tym stylku: / / \\ \\ (połowa barierki) I zrobiłem mu Lathe
Napisano 13 Czerwiec 200420 l to zobacz że tam w ustaiwniach jest oś po której ma być obrót i sekcja min middle max i tym się pobaw
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Ja to bym wyprofilował te barierki jeszcze raz... a jeśli Ci sie nie chce to spróbuj dać opcje \"Flip Normals\" (czy jakoś tak) w Lathe (chociaż wątpię czy będzie to pomoże tym barierkom).
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Oooo właśnie o to mi chodziło :) (heee tamten post napisałem po fakcie)
Napisano 13 Czerwiec 200420 l jak dla mnie to one sa za grube... sproboj je wyprofilowac jak juz ktos to napisal :D
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Autor To będzie duża odległość, wtedy zupełnie inaczej wygąląda i będą poręcze :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Napisano 13 Czerwiec 200420 l witam sorki ale ja tego nie widze (widze schody ale..)nie widze klatki te slupki wygladaja jak kolumny (takie maja cos dziwnego na dole) shcody jakies takie dziwne to sa schody w domu?? z tematu wnioskuje ze nie wiec powiedz czemu na nich jest dywan ale niech ci bedzie ogolnie nie czuje klimatu te \"kolumny\" maja byc porecza?? to ci nie wyszlo jak robisz z glowy to radze dla przylkadu zobaczyc jak wygladaja klatki schodowe. ale ja sie nie czepiam tylko mowie co mi sie w tej pracy nie podoba ale pracuj dalej moze bedzie lepiej trzymam kciuki
Napisano 13 Czerwiec 200420 l sory ale ja nie widze przekroju (nie wczytuje się) Dobra już widzę, ale ja chciałem profil barierki a nie całą siatkę, zaznacz jedną barierkię i w modyfy zaznacz u góry line [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > Orion]
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Na litosc boska daj mnie jsza rozdzialke......niekazdy ma monitor w rozdzialce 2000x1000 eheheheheh
Napisano 13 Czerwiec 200420 l A poza tym po co się tak męczysz skoro w maxie 6 jest opcja gotowych schodów
Napisano 13 Czerwiec 200420 l hehe no w sumie oriion ma racje ale jesli to poczatki (tak mysle) to niech sie uczy modelowania ale takiego poly....a nie stawiania boxow....sadzac po screenie tak jest....poczytaj tutki o modelowaniu poly....
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Pracę należy sobie ułatwiać a nie utrudniać, a najlepiej uczyć się tego zwyczaju od początku póki pracki nie są za skomplikowane
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Wysłane przez xorgie Oglądałeś film Matrix?? To właśnie z niego wziołem ten pomysł. ogladalem wszystkie czesci:D:D ale jakos tych schodow nie kojaze
Napisano 13 Czerwiec 200420 l nielot--> Przecież xorgie napisał że wziął pomysł a nie że robi dokładnie te z matrixa
Napisano 13 Czerwiec 200420 l to jest tem moment w Pierwszej cz. kiedy neo...na chodach doznaje olśnienia...skapował się że jest de-javu, ale było już zapóźno...no i dorwali biednego Morfeusza w kiblu ;)))