xorgie Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Ato mój pierwszy rysunek w 3D. Proszę nie krzyczeć, jestem początkujący Scena ma przedstwiać klatkę schodową widzianą od góry. Proszę o jakieś rady lub [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > SansSerif] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
v1ck Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 eee sorry ale mnie to nic nie przypomina ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 temacik do wymiany na taki >>> Scena 3D: Klatka schodowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Daj renderek w troszke mniejszej rozdzialce bo ciezko to ogarnac. narazie jest troszke tego malo zeby cos powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Jak na to patrzeć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xorgie Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 No tak... zapomniałem powiedzieć że to jest jeden ze schodów (pojedyńcza część) A chcę najpierw dopracować jeden stopień do Najlepszego możliwego stanu a dopiero potem przekopiować, dodać bajery. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Kupili dziecku monitor 21 cali i ustawili dużą rozdzielczość ;P Oj... coś dużo osób ostatnio zaczyna.. powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 mati: wakacje ;)... co do pracki... to moze od razu skopiuj i pokaz jak to mialoby wygladac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xorgie Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Oto mniejszy obraz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 aaa kumam teraz wiec ten palik od poreczy odrazu do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Następnym razem dawaj ciut bardziej rozbudowane pracki na początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xorgie Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 To jest sklekotane, od góry To jest sklekotane z perspektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Co Ty robiłeś z tymi barierkami, wyglądają jakby miały normalne pomieszane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xorgie Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Narysowałem coś w tym stylku: / / \\ \\ (połowa barierki) I zrobiłem mu Lathe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 to zobacz że tam w ustaiwniach jest oś po której ma być obrót i sekcja min middle max i tym się pobaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Satch Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 a mi się wydaje że to jest wariacja na temat....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xorgie Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaLord Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Ja to bym wyprofilował te barierki jeszcze raz... a jeśli Ci sie nie chce to spróbuj dać opcje \"Flip Normals\" (czy jakoś tak) w Lathe (chociaż wątpię czy będzie to pomoże tym barierkom). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xorgie Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Wypreofilować na co? Węższe czy szersze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaLord Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Oooo właśnie o to mi chodziło :) (heee tamten post napisałem po fakcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 jak dla mnie to one sa za grube... sproboj je wyprofilowac jak juz ktos to napisal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xorgie Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 To będzie duża odległość, wtedy zupełnie inaczej wygąląda i będą poręcze :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 pokaż mi przekrój (profil) tych barierek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 witam sorki ale ja tego nie widze (widze schody ale..)nie widze klatki te slupki wygladaja jak kolumny (takie maja cos dziwnego na dole) shcody jakies takie dziwne to sa schody w domu?? z tematu wnioskuje ze nie wiec powiedz czemu na nich jest dywan ale niech ci bedzie ogolnie nie czuje klimatu te \"kolumny\" maja byc porecza?? to ci nie wyszlo jak robisz z glowy to radze dla przylkadu zobaczyc jak wygladaja klatki schodowe. ale ja sie nie czepiam tylko mowie co mi sie w tej pracy nie podoba ale pracuj dalej moze bedzie lepiej trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xorgie Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Oglądałeś film Matrix?? To właśnie z niego wziołem ten pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xorgie Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Oto przekrój: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xorgie Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xorgie Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 A włsciwie przekroje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 sory ale ja nie widze przekroju (nie wczytuje się) Dobra już widzę, ale ja chciałem profil barierki a nie całą siatkę, zaznacz jedną barierkię i w modyfy zaznacz u góry line [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > Orion] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 eee ale kolumny to delete i zrob od nowa to te jakies niemrawe..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Na litosc boska daj mnie jsza rozdzialke......niekazdy ma monitor w rozdzialce 2000x1000 eheheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 A poza tym po co się tak męczysz skoro w maxie 6 jest opcja gotowych schodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 hehe no w sumie oriion ma racje ale jesli to poczatki (tak mysle) to niech sie uczy modelowania ale takiego poly....a nie stawiania boxow....sadzac po screenie tak jest....poczytaj tutki o modelowaniu poly.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Pracę należy sobie ułatwiać a nie utrudniać, a najlepiej uczyć się tego zwyczaju od początku póki pracki nie są za skomplikowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xorgie Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 tzn?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Wysłane przez xorgie Oglądałeś film Matrix?? To właśnie z niego wziołem ten pomysł. ogladalem wszystkie czesci:D:D ale jakos tych schodow nie kojaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 To chyba te gdzie neo widzial kota dwa razy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 nielot--> Przecież xorgie napisał że wziął pomysł a nie że robi dokładnie te z matrixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Orion--> ale jak pomysl to chyba takie cos podobne musi byc w matrixie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 to jest tem moment w Pierwszej cz. kiedy neo...na chodach doznaje olśnienia...skapował się że jest de-javu, ale było już zapóźno...no i dorwali biednego Morfeusza w kiblu ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi