Napisano 13 Czerwiec 200421 l Ato m贸j pierwszy rysunek w 3D. Prosz臋 nie krzycze膰, jestem pocz膮tkuj膮cy 聽 聽 Scena ma przedstwia膰 klatk臋 schodow膮 widzian膮 od g贸ry. Prosz臋 o jakie艣 rady lub 聽 [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > SansSerif]
Napisano 13 Czerwiec 200421 l Daj renderek w troszke mniejszej rozdzialce bo ciezko to ogarnac. narazie jest troszke tego malo zeby cos powiedziec
Napisano 13 Czerwiec 200421 l Autor No tak... zapomnia艂em powiedzie膰 偶e to jest jeden ze schod贸w (pojedy艅cza cz臋艣膰) A chc臋 najpierw dopracowa膰 jeden stopie艅 do Najlepszego mo偶liwego stanu a dopiero potem przekopiowa膰, doda膰 bajery. :)
Napisano 13 Czerwiec 200421 l Kupili dziecku monitor 21 cali i ustawili du偶膮 rozdzielczo艣膰 ;P Oj... co艣 du偶o os贸b ostatnio zaczyna.. powodzenia!!
Napisano 13 Czerwiec 200421 l mati: wakacje ;)... co do pracki... to moze od razu skopiuj i pokaz jak to mialoby wygladac?
Napisano 13 Czerwiec 200421 l Autor To jest sklekotane, od g贸ry 聽 聽 To jest sklekotane z perspektywy 聽 聽
Napisano 13 Czerwiec 200421 l Co Ty robi艂e艣 z tymi barierkami, wygl膮daj膮 jakby mia艂y normalne pomieszane
Napisano 13 Czerwiec 200421 l Autor Narysowa艂em co艣 w tym stylku: / / \\ \\ (po艂owa barierki) I zrobi艂em mu Lathe
Napisano 13 Czerwiec 200421 l to zobacz 偶e tam w ustaiwniach jest o艣 po kt贸rej ma by膰 obr贸t i sekcja min middle max i tym si臋 pobaw
Napisano 13 Czerwiec 200421 l Ja to bym wyprofilowa艂 te barierki jeszcze raz... a je艣li Ci sie nie chce to spr贸buj da膰 opcje \"Flip Normals\" (czy jako艣 tak) w Lathe (chocia偶 w膮tpi臋 czy b臋dzie to pomo偶e tym barierkom).
Napisano 13 Czerwiec 200421 l Oooo w艂a艣nie o to mi chodzi艂o :) (heee tamten post napisa艂em po fakcie)
Napisano 13 Czerwiec 200421 l jak dla mnie to one sa za grube... sproboj je wyprofilowac jak juz ktos to napisal :D
Napisano 13 Czerwiec 200421 l Autor To b臋dzie du偶a odleg艂o艣膰, wtedy zupe艂nie inaczej wyg膮l膮da i b臋d膮 por臋cze :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Napisano 13 Czerwiec 200421 l witam 聽 sorki ale ja tego nie widze (widze schody ale..)nie widze klatki te slupki wygladaja jak kolumny (takie maja cos dziwnego na dole) shcody jakies takie dziwne to sa schody w domu?? z tematu wnioskuje ze nie wiec powiedz czemu na nich jest dywan ale niech ci bedzie ogolnie nie czuje klimatu te \"kolumny\" maja byc porecza?? to ci nie wyszlo jak robisz z glowy to radze dla przylkadu zobaczyc jak wygladaja klatki schodowe. ale ja sie nie czepiam tylko mowie co mi sie w tej pracy nie podoba ale pracuj dalej moze bedzie lepiej trzymam kciuki
Napisano 13 Czerwiec 200421 l sory ale ja nie widze przekroju (nie wczytuje si臋) Dobra ju偶 widz臋, ale ja chcia艂em profil barierki a nie ca艂膮 siatk臋, zaznacz jedn膮 barierki臋 i w modyfy zaznacz u g贸ry line 聽 [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > Orion]
Napisano 13 Czerwiec 200421 l Na litosc boska daj mnie jsza rozdzialke......niekazdy ma monitor w rozdzialce 2000x1000 eheheheheh
Napisano 13 Czerwiec 200421 l A poza tym po co si臋 tak m臋czysz skoro w maxie 6 jest opcja gotowych schod贸w
Napisano 13 Czerwiec 200421 l hehe no w sumie oriion ma racje ale jesli to poczatki (tak mysle) to niech sie uczy modelowania ale takiego poly....a nie stawiania boxow....sadzac po screenie tak jest....poczytaj tutki o modelowaniu poly....
Napisano 13 Czerwiec 200421 l Prac臋 nale偶y sobie u艂atwia膰 a nie utrudnia膰, a najlepiej uczy膰 si臋 tego zwyczaju od pocz膮tku p贸ki pracki nie s膮 za skomplikowane
Napisano 13 Czerwiec 200421 l Wys艂ane przez xorgie Ogl膮da艂e艣 film Matrix?? To w艂a艣nie z niego wzio艂em ten pomys艂. ogladalem wszystkie czesci:D:D ale jakos tych schodow nie kojaze
Napisano 13 Czerwiec 200421 l nielot--> Przecie偶 xorgie napisa艂 偶e wzi膮艂 pomys艂 a nie 偶e robi dok艂adnie te z matrixa
Napisano 13 Czerwiec 200421 l to jest tem moment w Pierwszej cz. kiedy neo...na chodach doznaje ol艣nienia...skapowa艂 si臋 偶e jest de-javu, ale by艂o ju偶 zap贸藕no...no i dorwali biednego Morfeusza w kiblu ;)))
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto