Weapon Of Choice Napisano 15 Marzec 2011 Napisano 15 Marzec 2011 Hej! Zastanawiam się jak w XSI (7.0) przekształcić jeden obiekt w drugi. Przykładowo może to być sfera w boxa czy coś w ten deseń. Może ktoś ma w tym jakieś doświadczenie i chciałby się podzielić ów wiedzą ?
Kroopson Napisano 15 Marzec 2011 Napisano 15 Marzec 2011 Jest jedna odpowiedź na to pytanie: "Ice ice baby" albo np jakiś shrinkwrap wbudowany w XSI, ale generalnie raczej polecałbym ice'a
Weapon Of Choice Napisano 15 Marzec 2011 Autor Napisano 15 Marzec 2011 Jest jedna odpowiedź na to pytanie: "Ice ice baby" albo np jakiś shrinkwrap wbudowany w XSI, ale generalnie raczej polecałbym ice'a Siemasz Kroopson, pozdro z Odeonu ;P Tak właśnie myślałem o ICE ale zastanawiałem się czy nie ma jakiś zdefiniowanych narzędzi pod to jak w 3Ds Max np. morph deformer.
SUPER_OkO Napisano 15 Marzec 2011 Napisano 15 Marzec 2011 Shape manager... Animate -> Deform -> Shape -> Shape Manager
Weapon Of Choice Napisano 15 Marzec 2011 Autor Napisano 15 Marzec 2011 (edytowane) Coś jeszcze od Kris_R dostałem: Edytowane 15 Marzec 2011 przez Weapon Of Choice
Rekomendowane odpowiedzi