Weapon Of Choice Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Hej! Zastanawiam się jak w XSI (7.0) przekształcić jeden obiekt w drugi. Przykładowo może to być sfera w boxa czy coś w ten deseń. Może ktoś ma w tym jakieś doświadczenie i chciałby się podzielić ów wiedzą ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroopson Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Jest jedna odpowiedź na to pytanie: "Ice ice baby" albo np jakiś shrinkwrap wbudowany w XSI, ale generalnie raczej polecałbym ice'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weapon Of Choice Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 Jest jedna odpowiedź na to pytanie: "Ice ice baby" albo np jakiś shrinkwrap wbudowany w XSI, ale generalnie raczej polecałbym ice'a Siemasz Kroopson, pozdro z Odeonu ;P Tak właśnie myślałem o ICE ale zastanawiałem się czy nie ma jakiś zdefiniowanych narzędzi pod to jak w 3Ds Max np. morph deformer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUPER_OkO Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Shape manager... Animate -> Deform -> Shape -> Shape Manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weapon Of Choice Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 (edited) Coś jeszcze od Kris_R dostałem: Edited March 15, 2011 by Weapon Of Choice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts