flesz_gordon Napisano 19 Marzec 2011 Napisano 19 Marzec 2011 cześć jest to skończona pierwsza z kilku animacji, nad którymi pracuję byłbym wdzięczny za waszą opinię na jej temat pozdrawiam http://www.dynamicpose.com/ trochę gorsza jakość
Pawel Lipka Napisano 19 Marzec 2011 Napisano 19 Marzec 2011 Hej! Renderingowo bardzo fajnie!! I prowadzone tez git, ujecia spoko. Jeden spory mankament - chód do bani. Nie chodzi o poprawnosc i realizm, ale o charakter. Robisz najpierw mocny, dramatyczny klimat, a nastepnie pokazujesz robota komicznie tuptajacego. Chyba wartoby to rozpracowac,nie:)?
Smoku Napisano 19 Marzec 2011 Napisano 19 Marzec 2011 Bardzo ładny render i widać złożoność rigu. Ale tak jak Pawel Lipka Trochę słabo pasuję tupto-chód, nie że zły animacyjnie ale nie pasuje do klimatu jaki stworzyłeś poprzez wjazd tej kulki.
kotisded Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 Heh mam takie same odczucia, niby taka mała rzecz a tak może animacje zmienić ;) nie mniej jednak bardo fajne.
blinq Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 A mi strasznie się nie podobają te zwolnienia. Jakoś tandetnie to wyszło. No i nad animacją mógłbyć popracować. Za to render super! Śliczniutko to wygląda ;0
Sunedge Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 no i juz wiem co to sa i jak wygladaja bakugany ;) niezle sie calosc prezntuje, troche krotkie, chcialoby sie wiecej...
Ania Napisano 24 Marzec 2011 Napisano 24 Marzec 2011 Dobrze to wygląda, oprócz dreptania na końcu co koledzy wyżej już wspomnieli. Czy te nogi się rzeczywiście mieszczą prawidłowo w kulce, czy trochę "oszukałeś"?
wycior Napisano 24 Marzec 2011 Napisano 24 Marzec 2011 mam wrażenie że making of jest wazniejszy niz sama animacja:)
Rekomendowane odpowiedzi