March 19, 201114 yr cześć jest to skończona pierwsza z kilku animacji, nad którymi pracuję byłbym wdzięczny za waszą opinię na jej temat pozdrawiam http://www.dynamicpose.com/ trochę gorsza jakość
March 19, 201114 yr Hej! Renderingowo bardzo fajnie!! I prowadzone tez git, ujecia spoko. Jeden spory mankament - chód do bani. Nie chodzi o poprawnosc i realizm, ale o charakter. Robisz najpierw mocny, dramatyczny klimat, a nastepnie pokazujesz robota komicznie tuptajacego. Chyba wartoby to rozpracowac,nie:)?
March 19, 201114 yr Bardzo ładny render i widać złożoność rigu. Ale tak jak Pawel Lipka Trochę słabo pasuję tupto-chód, nie że zły animacyjnie ale nie pasuje do klimatu jaki stworzyłeś poprzez wjazd tej kulki.
March 23, 201114 yr Heh mam takie same odczucia, niby taka mała rzecz a tak może animacje zmienić ;) nie mniej jednak bardo fajne.
March 23, 201114 yr A mi strasznie się nie podobają te zwolnienia. Jakoś tandetnie to wyszło. No i nad animacją mógłbyć popracować. Za to render super! Śliczniutko to wygląda ;0
March 23, 201114 yr no i juz wiem co to sa i jak wygladaja bakugany ;) niezle sie calosc prezntuje, troche krotkie, chcialoby sie wiecej...
March 24, 201114 yr Dobrze to wygląda, oprócz dreptania na końcu co koledzy wyżej już wspomnieli. Czy te nogi się rzeczywiście mieszczą prawidłowo w kulce, czy trochę "oszukałeś"?