flesz_gordon Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 cześć jest to skończona pierwsza z kilku animacji, nad którymi pracuję byłbym wdzięczny za waszą opinię na jej temat pozdrawiam http://www.dynamicpose.com/ trochę gorsza jakość Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel Lipka Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Hej! Renderingowo bardzo fajnie!! I prowadzone tez git, ujecia spoko. Jeden spory mankament - chód do bani. Nie chodzi o poprawnosc i realizm, ale o charakter. Robisz najpierw mocny, dramatyczny klimat, a nastepnie pokazujesz robota komicznie tuptajacego. Chyba wartoby to rozpracowac,nie:)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Bardzo ładny render i widać złożoność rigu. Ale tak jak Pawel Lipka Trochę słabo pasuję tupto-chód, nie że zły animacyjnie ale nie pasuje do klimatu jaki stworzyłeś poprzez wjazd tej kulki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotisded Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Heh mam takie same odczucia, niby taka mała rzecz a tak może animacje zmienić ;) nie mniej jednak bardo fajne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blinq Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 A mi strasznie się nie podobają te zwolnienia. Jakoś tandetnie to wyszło. No i nad animacją mógłbyć popracować. Za to render super! Śliczniutko to wygląda ;0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunedge Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 no i juz wiem co to sa i jak wygladaja bakugany ;) niezle sie calosc prezntuje, troche krotkie, chcialoby sie wiecej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Dobrze to wygląda, oprócz dreptania na końcu co koledzy wyżej już wspomnieli. Czy te nogi się rzeczywiście mieszczą prawidłowo w kulce, czy trochę "oszukałeś"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wycior Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 mam wrażenie że making of jest wazniejszy niz sama animacja:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
guffqa Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 dla mnie bomba! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts