Napisano 19 Marzec 201114 l cześć jest to skończona pierwsza z kilku animacji, nad którymi pracuję byłbym wdzięczny za waszą opinię na jej temat pozdrawiam http://www.dynamicpose.com/ trochę gorsza jakość
Napisano 19 Marzec 201114 l Hej! Renderingowo bardzo fajnie!! I prowadzone tez git, ujecia spoko. Jeden spory mankament - chód do bani. Nie chodzi o poprawnosc i realizm, ale o charakter. Robisz najpierw mocny, dramatyczny klimat, a nastepnie pokazujesz robota komicznie tuptajacego. Chyba wartoby to rozpracowac,nie:)?
Napisano 19 Marzec 201114 l Bardzo ładny render i widać złożoność rigu. Ale tak jak Pawel Lipka Trochę słabo pasuję tupto-chód, nie że zły animacyjnie ale nie pasuje do klimatu jaki stworzyłeś poprzez wjazd tej kulki.
Napisano 23 Marzec 201114 l Heh mam takie same odczucia, niby taka mała rzecz a tak może animacje zmienić ;) nie mniej jednak bardo fajne.
Napisano 23 Marzec 201114 l A mi strasznie się nie podobają te zwolnienia. Jakoś tandetnie to wyszło. No i nad animacją mógłbyć popracować. Za to render super! Śliczniutko to wygląda ;0
Napisano 23 Marzec 201114 l no i juz wiem co to sa i jak wygladaja bakugany ;) niezle sie calosc prezntuje, troche krotkie, chcialoby sie wiecej...
Napisano 24 Marzec 201114 l Dobrze to wygląda, oprócz dreptania na końcu co koledzy wyżej już wspomnieli. Czy te nogi się rzeczywiście mieszczą prawidłowo w kulce, czy trochę "oszukałeś"?