KoweK Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Kiedyś widziałem plugin do After Effects, która nalicza nam ilość czasu spędzonego w programie przy danym projekcie. Jestem ciekaw, czy podobna rzecz powstała do 3DS Maxa? Fajnie byłoby wiedzieć, ile siedziało się w sumie przy niektórych projektach. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuro Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Hm. Plugin? Wątpię. Prędzej radziłbym poszukać jakiegoś innego programu do diagnostyki komputera, cos w stylu Everesta, ale z funkcją podglądu czasu programów. Być może coś takiego istnieje. Ja mam radyjko z wyświetlaczem czasu, włączam je zwykle jak zaczynam modzić w 3d, więc wyłączając widzę timer. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawelkos Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Kiedys prosilem wlasnie o taki skrypt i kolega Ziper takowy napisal. Jest w tym watkuhttp://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=64359 Moze sie przydac, pozniej jeszcze probowalem podsunac Ziperowi opcje na rozwoj skryptu ale juz mu sie chyba nie chcialo ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts