Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To jest moje Audi TT ktore zaczalem robic wczoraj sam bez pomocy PILOTA (jak narazie) :D

[Wyedytowany dnia 14-6-2004 > wasyl1234]

[Wyedytowany dnia 27-6-2004 > wasyl1234]

[Wyedytowany dnia 29-6-2004 > wasyl1234]

• Odpowiedzi 44
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

duza ta szpara miedzy maska a blotnikiem, i chyba troszeczke dlugi z przodu jest, ale to moze jeszcze braki w zderzaku, cos sie pod swiatlem dzieje

Napisano

Kwestia wywalenia paru poly, bądź połączenia z innym. Tak jak kozioo pokazal, w tych miejscach należy pogłówkować, reszta przyjemna. Pozdrawiam

Napisano

Jak byście nie wiedzieli to Wasyl to mój uczeń :D To jest dopiero jego pierwsza praca. Wcześnij nic wiecje nie robił. Wytłumaczyłęm mu jak robic autka i sami widzicie. Chyba przyznacei mi racje że dobry jest. :p Wasyl pokaż wiecej :D Chyba juz nie będe musaił ci pomagać :p Chciałm też tylko powiedzieć że ja wogóle nie ingerowałem w tą Audice. :P:P:P Wasyl brawa dal Ciebie. Chyle czoła :p

Pozrdo

Napisano

No wasyl twoje autko fajnie wyglada nie to co moje Bmw z4 :D

Wasyl mnie troche szkoli w robieniu mojej beemki :]

Piszcie cos jeszcze na temat wasyla audicy :d

pozdro ;p

Napisano

ooo wasyl wystepuje w 2 osobach hehehe dziwnie sie czyta jak ktos do siebie mowi -> alter ego hehehe

pozdro, tez mecze audi offline:D narazie mam felge,

Napisano

to teraz ja wasyl mam kolege domina ktory robi bmw z4 i siedzielismy u niego na kompie i zapomnielismy sie wylogowac :D i dlatego tak jakos glupio to wyszlo ;p

pozdro

Napisano

przez komputer mojego kolegi wchodzimy na to forum i kolega myslal ze jest zalogowany jako on a byl zalogowany jako ja i dlatego tak glupio wyszlo :]

i wyszlo tak ze pisalem sam do siebie :]

Napisano

Nie chwale tylko mnei dziwi. Przeceiż Wasyl nic nie umiał na początku. Krucej w maxie sziedi o dmeni z 30 arzy a robi juz takei auta jak ja. Ktos mu robi chyab ta Audice :>

Napisano

Wywal ją!

Sorki, ale w porównaniu do modelu karoserii.... Ej!

Jej nawet nie można równać do karoserii! :P

Poprzeglądaj tutoriale...

Napisano

no ta dziura co ci wyszla na masce to normalne jesli nie masz zespawanych (weld) polowek maski, a jesli masz to jest nienormalne,

musisz obie polowki maski ze soba najpierw wyspawac (weld. target weld)