lukasjogabonito Napisano 24 Marzec 2011 Napisano 24 Marzec 2011 Witam...postanowiłem wrzucić coś do tego działu, gdyż jestem na forum już jakiś czas, a jakoś nie miałem jeszcze takiej przyjemności;) Projekt mieszkania pokazowego, które robiłem jakiś czas temu...na początek pewnej dobrej współpracy;) Cześć modeli naturalnie nie moja....
messis Napisano 24 Marzec 2011 Napisano 24 Marzec 2011 Wizualizacje calkiem fajne szczegolnie kuchni, salon wyszedł szczerze tak sobie. Sam projekt wnetrza ma kilka niedociagnięc chociażby szuflady ktorych nie można do końca wysunąć - wpadaja na grzejnik. Ale nie przejmuj się z każda kolejna wizka może byc juz tylko lepiej :P
wycior Napisano 24 Marzec 2011 Napisano 24 Marzec 2011 ta lodowka z piekarnikiem za bardzo kontrastuje z reszta pomieszczenia, ogolnie jakby wizualki domagaly sie korekcji fotoszopowej. ale tak to spoko
lukasjogabonito Napisano 3 Kwiecień 2011 Autor Napisano 3 Kwiecień 2011 Dzieki za zainteresowanie...jeśli chodzi o projekt wnętrza to nie miałem za dużo do powiedzenia;)Ale szuflady słuszna uwaga...
Simple_man Napisano 3 Kwiecień 2011 Napisano 3 Kwiecień 2011 Może i nie miałeś dużo do powiedzenia (najlepsze wytłumaczenie), ale AO mogłeś puścić. Na pewno by nie zaszkodziło.
terenas Napisano 3 Kwiecień 2011 Napisano 3 Kwiecień 2011 Lekko mdła kolorystyka, ale wyszło całkiem ok. Gdzie można dorwać model tej michy z winogronami ?
Camel Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 micha z winogronami jest z evermotion co do ao to uważać, bo nie może za mocno brudzić w renderze. podbij nieco z kolorami i będzie w miarę przyjemniej.
Rekomendowane odpowiedzi