Napisano 24 Marzec 201113 l Witam...postanowiłem wrzucić coś do tego działu, gdyż jestem na forum już jakiś czas, a jakoś nie miałem jeszcze takiej przyjemności;) Projekt mieszkania pokazowego, które robiłem jakiś czas temu...na początek pewnej dobrej współpracy;) Cześć modeli naturalnie nie moja....
Napisano 24 Marzec 201113 l Wizualizacje calkiem fajne szczegolnie kuchni, salon wyszedł szczerze tak sobie. Sam projekt wnetrza ma kilka niedociagnięc chociażby szuflady ktorych nie można do końca wysunąć - wpadaja na grzejnik. Ale nie przejmuj się z każda kolejna wizka może byc juz tylko lepiej :P
Napisano 24 Marzec 201113 l ta lodowka z piekarnikiem za bardzo kontrastuje z reszta pomieszczenia, ogolnie jakby wizualki domagaly sie korekcji fotoszopowej. ale tak to spoko
Napisano 3 Kwiecień 201113 l Autor Dzieki za zainteresowanie...jeśli chodzi o projekt wnętrza to nie miałem za dużo do powiedzenia;)Ale szuflady słuszna uwaga...
Napisano 3 Kwiecień 201113 l Może i nie miałeś dużo do powiedzenia (najlepsze wytłumaczenie), ale AO mogłeś puścić. Na pewno by nie zaszkodziło.
Napisano 3 Kwiecień 201113 l Lekko mdła kolorystyka, ale wyszło całkiem ok. Gdzie można dorwać model tej michy z winogronami ?
Napisano 7 Kwiecień 201113 l micha z winogronami jest z evermotion co do ao to uważać, bo nie może za mocno brudzić w renderze. podbij nieco z kolorami i będzie w miarę przyjemniej.