mrys Napisano 25 Marzec 2011 Napisano 25 Marzec 2011 Jakiś czas temu prezentowałem tu prace nad modelem myśliwca Me 262. Tak się złożyło, że pół roku temu dostałem z wydawnictwa Kagero zlecenie na taki sam model, tylko bardziej rozbudowany. Nie mogłem prezentować postępu prac z racji tajemnicy handlowej, ale teraz publikacja jest w końcowej fazie przygotowań i lada chwila pojawi się na rynku, więc dostałem zgodę na pokazanie kilku renderów (łącznie jest ich niemal 200). Daję w gotowych, chociaż nie traktuję tego jako typową dla siebie scenę, ale wip to już nie jest. więcej ujęć tutaj: http://www.airart3d.com/?p=840#more-840
goral_44 Napisano 25 Marzec 2011 Napisano 25 Marzec 2011 Kagero - coś mi to mówi, ale moze jestem w błędzie :-) Marku Gratulacje z okazji Ukończenia Takiego Modelu i jego publikacji. 200 renderów, z których widziałem z 5 i nie mogłem oderwać wzroku. Od kabelków do składanego podwozia. Nie moge się doczekać. Pozdrawiam. Waldek
Hynol Napisano 26 Marzec 2011 Napisano 26 Marzec 2011 Modelik super, ten rendering u nas też. Ale ta reszta studyjnych to jakoś mogła by być lepsza. Światło i enviro trzeba by poprawić. Materiały mogą być ok - ciężko powiedzieć gdy światło nie siedzi. To znaczy nie ma tragedii, ale można to było troszkę inaczej zrobić.
wjaworski Napisano 26 Marzec 2011 Napisano 26 Marzec 2011 Super detal! - przyłączam się do pochwał gorala_44
peter_f Napisano 28 Marzec 2011 Napisano 28 Marzec 2011 Wykonałeś, Marku nieprawdopodobną, mrówczą pracę przy tym modelu. Myślałem, że Gladiatorem osiągnąłeś szczyty, ale się myliłem. Ten me 262 i rzeczy, które mi pokazywałeś ostatnio przekonały mnie, że z absolutem u Ciebie trzeba uważać, bo ciągle, jesteś lepszy i lepszy. Cieszę się, bo jesteś nieustającą inspiracją i choć mogę tylko pozazdrościć takich umiejętności to każdy Twój model i obrazek to dla mnie nieprawdopodobny kop w tyłek. A okładka wyszła pięknie. Jak się spotkamy to dasz mi autograf :D 5*****
Rekomendowane odpowiedzi