indian Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 yasamaru: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ funky3210: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Tamyl91: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ misiun: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sebazx6r: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ pucios: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Slim_: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 3d_operator: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ szczuro: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ milabiker: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ sly: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Szczuro. Ale Sly też bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 25 Marzec 2011 Autor Share Napisano 25 Marzec 2011 Sly. Ale Szczuro też bardzo fajnie salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 misiun, piękna prostota, super siatka. szczuro podobnie. Reszta też świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 szczuro. Sly poza konkurencją :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Sly rulez! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczuro Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 sly, nie wiem czy bym się z takim wyrobił. myslalem tez nad misiunem ale jednak zbyt prosty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filippo Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Mój głos na Tamyla. Co prawda najlepiej zrobiona jest praca sly'ego, ale miałem podobny samochodzik jak zrobił tamyl:D. Odzywają się wspomnienia z dzieciństwa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 Mnie po przemyśleniach urzekł dobrze wykonana butelka Slima, zatem głos na Niego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slim_ Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 Dzięki ;) głosowałem na szczuro, świetny konik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Ej Szczuro zapomniałeś, że wygrałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 no dalej dalej... mam sporo czasu i chętnie bym sobie coś wymodelował :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczuro Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 (edytowane) sorry, nie zaglądałem tu przez pewien czas. nigdy jeszcze nie wygrałem i nie za bardzo wiem jak to sie odbywa :) mam wszystko zrobić, założyć topic grafikę itd? czy tylko podać nowy temat? edit:// założyłem jakby co założyłem teraz trzeba chyba to przykleić itd Edytowane 3 Kwiecień 2011 przez szczuro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 4 Kwiecień 2011 Share Napisano 4 Kwiecień 2011 sorry, nie zaglądałem tu przez pewien czas. nigdy jeszcze nie wygrałem i nie za bardzo wiem jak to sie odbywa :) mam wszystko zrobić, założyć topic grafikę itd? czy tylko podać nowy temat? edit:// założyłem jakby co założyłem teraz trzeba chyba to przykleić itd No i jeszcze lizaki dla wszystkich... Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczuro Napisano 4 Kwiecień 2011 Share Napisano 4 Kwiecień 2011 zapomniałem podziękować, dziekuje za głosy ;) sly: mogą być ascii? ()-- ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 4 Kwiecień 2011 Share Napisano 4 Kwiecień 2011 i)-- nom, nom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi