Napisano 25 Marzec 201114 l yasamaru: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ funky3210: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Tamyl91: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ misiun: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sebazx6r: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ pucios: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Slim_: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 3d_operator: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ szczuro: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ milabiker: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ sly: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ salut.
Napisano 25 Marzec 201114 l misiun, piękna prostota, super siatka. szczuro podobnie. Reszta też świetna.
Napisano 25 Marzec 201114 l sly, nie wiem czy bym się z takim wyrobił. myslalem tez nad misiunem ale jednak zbyt prosty
Napisano 25 Marzec 201114 l Mój głos na Tamyla. Co prawda najlepiej zrobiona jest praca sly'ego, ale miałem podobny samochodzik jak zrobił tamyl:D. Odzywają się wspomnienia z dzieciństwa:)
Napisano 27 Marzec 201114 l Mnie po przemyśleniach urzekł dobrze wykonana butelka Slima, zatem głos na Niego :)
Napisano 2 Kwiecień 201114 l Autor no dalej dalej... mam sporo czasu i chętnie bym sobie coś wymodelował :) salut.
Napisano 3 Kwiecień 201114 l sorry, nie zaglądałem tu przez pewien czas. nigdy jeszcze nie wygrałem i nie za bardzo wiem jak to sie odbywa :) mam wszystko zrobić, założyć topic grafikę itd? czy tylko podać nowy temat? edit:// założyłem jakby co założyłem teraz trzeba chyba to przykleić itd Edytowane 3 Kwiecień 201114 l przez szczuro
Napisano 4 Kwiecień 201114 l sorry, nie zaglądałem tu przez pewien czas. nigdy jeszcze nie wygrałem i nie za bardzo wiem jak to sie odbywa :) mam wszystko zrobić, założyć topic grafikę itd? czy tylko podać nowy temat? edit:// założyłem jakby co założyłem teraz trzeba chyba to przykleić itd No i jeszcze lizaki dla wszystkich... Gratulacje.
Napisano 4 Kwiecień 201114 l zapomniałem podziękować, dziekuje za głosy ;) sly: mogą być ascii? ()-- ;)