March 25, 201114 yr yasamaru: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ funky3210: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Tamyl91: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ misiun: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sebazx6r: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ pucios: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Slim_: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 3d_operator: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ szczuro: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ milabiker: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ sly: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ salut.
March 25, 201114 yr sly, nie wiem czy bym się z takim wyrobił. myslalem tez nad misiunem ale jednak zbyt prosty
March 25, 201114 yr Mój głos na Tamyla. Co prawda najlepiej zrobiona jest praca sly'ego, ale miałem podobny samochodzik jak zrobił tamyl:D. Odzywają się wspomnienia z dzieciństwa:)
March 27, 201114 yr Mnie po przemyśleniach urzekł dobrze wykonana butelka Slima, zatem głos na Niego :)
April 2, 201114 yr Author no dalej dalej... mam sporo czasu i chętnie bym sobie coś wymodelował :) salut.
April 3, 201114 yr sorry, nie zaglądałem tu przez pewien czas. nigdy jeszcze nie wygrałem i nie za bardzo wiem jak to sie odbywa :) mam wszystko zrobić, założyć topic grafikę itd? czy tylko podać nowy temat? edit:// założyłem jakby co założyłem teraz trzeba chyba to przykleić itd Edited April 3, 201114 yr by szczuro
April 4, 201114 yr sorry, nie zaglądałem tu przez pewien czas. nigdy jeszcze nie wygrałem i nie za bardzo wiem jak to sie odbywa :) mam wszystko zrobić, założyć topic grafikę itd? czy tylko podać nowy temat? edit:// założyłem jakby co założyłem teraz trzeba chyba to przykleić itd No i jeszcze lizaki dla wszystkich... Gratulacje.