lashman Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Siema, minęły już 2 tygodnie od premiery najnowszego BMX-owego filmu mojego kumpla … więc wrzucam całkiem krótki mini-reel z paroma ujęciami, przy których miałem przyjemność dłubać. Miłego oglądania i nie krępujcie się kompentować :) a gdyby ktoś miał ochotę (i cierpliwość), to tutaj jest całość filmu: Pozdrawiam, Marcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaf Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 fajne. pozytywne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lSandwichl Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Fajnie że na forum jest ktoś o podobnych zainteresowaniach :) Cały film spoko efekty również :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lashman Posted March 27, 2011 Author Share Posted March 27, 2011 dzięki :) cieszę się, że się podoba :) a co do zainteresowań - to ja akurat rowerami się nie interesuję :) po prostu pomagam kumplowi przy postprodukcji Jego klipów i filmów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karkosik Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 "- .... Gdzie masz zęby? - Mam wy*ebane. " Spoksik filmik:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts