Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

I kolejny Spitfire - tym razem wersja Mk. XVI. Samolot pilotowany przez dowódcę 308 dywizjonu RAF Karola Pniaka. Obraz powstał w dwóch wersjach: jesiennej i zimowej - stąd tytuły: Change of Seasons pt.I and pt.II. Wydawca będzie musiał się na którąś zdecydować :)

change-of-seasons-ptI_small.jpgchange-of-seasons-ptII_small.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Szczęście, że nasz kraj wydał kogoś, kto potrafi ukazać piękno tej 'primabaleriny nieba'. Od kiedy pierwszy raz obejrzałem 'bitwę o anglię' zakochałem się po uszy i nieodwołalnie w tym samolocie. Gdybym nie był żenaty to bym z pewnością żył w konkubinacie ze spitem.

A wracając do tematu: kolejny raz udało Ci się Marku uchwycić tą maszynę w ciekawy sposób. Model się fantastycznie prezentuje, a do tego w pięknej, barwowej oprawie. Nie umiem powiedzieć, który podoba mi się bardziej. Oba świetnie 'wsiadają' w tło. Bardzo podoba mi się to złamanie bieli w ujęciu zimowym! 5*****

Napisano

Bardzo fajna praca. W sumie częścpierwsza mi się bardziej podoba - w wersji zimowej za bardzo się zlewa tło... Ale fajniutki ten Spitfire ;) Normalnie takie fajne te samoloty robicie, że mam ochotę też sobie takiego wymodelować ;)

pozdro!

Napisano

Ten motion blur na smigle mi nie lezy za bardzo, tak to super.

Napisano

"Szczęście, że nasz kraj wydał kogoś, kto potrafi ukazać piękno tej 'primabaleriny nieba"

Peter_f.. wzniosles sie na kolejny poziom :D

Jak dla mnie, brakuje troche kontrastu i mapka speculara/reflect wyglada troche nienaturalnie. Reszta bardzo pozotywna, gratuluje

Napisano

Spitfire to wdzięczna maszyna i nie na darmo miał swoją nazwę . No właśnie , jak dla mnie to tu lekko ten blur na tym kołpaku nie pasuje . Może lepszy by był taki bardziej rozszarpany przez powietrze jak na tym AN2 którego rysowałem na zamówienie : http://www.digart.pl/praca/5203551/ANTONOW_AN2.html . Natomiast ta pierwsza graficzka imo wygląda bardzo ładnie jak dla mnie kolorystycznie , komponując się z maszyną :-)

Pozdro dla Kolejnego Fana lotnictwa :-)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.