Napisano 26 Marzec 201114 l No wiec taka pracka do szkoly. Temat kampania antyfutrowa. Tylko niewiem czy w dobre miejsce wstawiam bo praca to mix 3d i 2d. soft 3ds max, v-ray, z-brush i photoshop czas: dwie noce:) pozdrawiam i ciekawy jestem opinii.
Napisano 26 Marzec 201114 l Technicznie świetnie, kolorystycznie imho trochę mdło. Podzielisz się czystym renderem? Jestem ciekaw ile w tym jest fotoszopa. Plus za szubieniczkę.
Napisano 26 Marzec 201114 l Jak dla mnie troche przegadane, doceniam wkład pracy, natomiast przekaz gubi się w ilości efektów (oko też skacze od jednego elementu do drugiego), dobry projekt na plakat dyskotekowej imprezy. Kolejny bedzie lepszy :)
Napisano 26 Marzec 201114 l dzieki za opinie. GRiPi tu link do renderow: http://img847.imageshack.us/img847/8919/15771840.jpg bo zrobilem 3, jeden podklad i dwie maski z alpha chanel, żeby mozna bylo latwo bazgrac podspodem. Vrocker no moze faktycznie troche przesadzilem z tym wszystkim ale w zalozeniu chcialem by góra plakatu z napisem "you see the fur" byla piekna kolorowa jak futerka:) a dól bardziej ponury i krwawy jak skutki jakie za soba pociaga ta branza. Ale czesto tak mam ze jak zaczne to niewiem kiedy skonczyc:) Ale jak mowisz postaram sie zeby nastepny byl lepszy. Pozdrawiam
Napisano 26 Marzec 201114 l Mnie sie podoba. Powiem Ci cos zabawnego. Laduje te strone, widze tylko kawalek Twojej pracy, doslownie kawaleczek tak mniej wiecej jak sie zaczyna litera Y i mysle sobie "brytyjska szkola" patrze lokalizacje, wszystko jasne ;)