Guest szarak3d Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 No wiec taka pracka do szkoly. Temat kampania antyfutrowa. Tylko niewiem czy w dobre miejsce wstawiam bo praca to mix 3d i 2d. soft 3ds max, v-ray, z-brush i photoshop czas: dwie noce:) pozdrawiam i ciekawy jestem opinii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRiPi Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Technicznie świetnie, kolorystycznie imho trochę mdło. Podzielisz się czystym renderem? Jestem ciekaw ile w tym jest fotoszopa. Plus za szubieniczkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vega Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Daje radę :) Pupę urywa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrocker Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Jak dla mnie troche przegadane, doceniam wkład pracy, natomiast przekaz gubi się w ilości efektów (oko też skacze od jednego elementu do drugiego), dobry projekt na plakat dyskotekowej imprezy. Kolejny bedzie lepszy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szarak3d Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 dzieki za opinie. GRiPi tu link do renderow: http://img847.imageshack.us/img847/8919/15771840.jpg bo zrobilem 3, jeden podklad i dwie maski z alpha chanel, żeby mozna bylo latwo bazgrac podspodem. Vrocker no moze faktycznie troche przesadzilem z tym wszystkim ale w zalozeniu chcialem by góra plakatu z napisem "you see the fur" byla piekna kolorowa jak futerka:) a dól bardziej ponury i krwawy jak skutki jakie za soba pociaga ta branza. Ale czesto tak mam ze jak zaczne to niewiem kiedy skonczyc:) Ale jak mowisz postaram sie zeby nastepny byl lepszy. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrześDuro Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 I see grass, not fur. Ale juz becon wyszedł super;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
velopl Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Mnie sie podoba. Powiem Ci cos zabawnego. Laduje te strone, widze tylko kawalek Twojej pracy, doslownie kawaleczek tak mniej wiecej jak sie zaczyna litera Y i mysle sobie "brytyjska szkola" patrze lokalizacje, wszystko jasne ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVirr Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Mięcho wygląda smakowicie..:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts