Cookie_Monster Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Wielkie, wielkie dzieki za te temat Ciasteczkowy Potworze :D juz dawno chcialem wyskrobac jakiegos zombie, teraz mam wieksza motywacje :D A i plansza tez jest bardzo fajna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Plansza bardzo fajna :) Już aktualizuję galerię ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 No nareszcie :D... Zombie... oj będzie się dłubać będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bany1991 Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 (edytowane) No to ja zacznę ;) jeszcze dojdą małe poprawki Edytowane 3 Kwiecień 2011 przez Bany1991 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 2.5h ode mnie, można dodać jeszcze jakieś tam brwi, rzęsy czy choćby zęby ale to może później... : salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Ode mnie dzisiejszy, baza z zkulek, ale zapomniałem zapisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 4 Kwiecień 2011 Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Piękna praca vrocker :) Ode mnie finał zombiaka, wiem że niektóre rzeczy mogły by być lepsze, jak np: włosy czy muszka, ale brakło mi już czasu. salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cookie_Monster Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Ostatnio miałem okazje pobawić się tabletem Wacom intuos4 podczas prowadzenia prezentacji na dniach otwartych w technikum. Powyżej wyniki mojej prezentacji wykonanej na tym właśnie sprzęcie i muszę powiedzieć ze bardzo przyjemnie się pracowało. Z pewnością muszę kiedyś zainwestować w podobny tablet. Czas: 4 godziny lekcyjne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bany1991 Napisano 4 Kwiecień 2011 Share Napisano 4 Kwiecień 2011 O fajne;D A to moja ostateczna wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 No i dupa miliard nie dam rady nic wyskrobać... :/ czasu brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Ktoś jeszcze robi? Czy mogę zakładać sondę dzisiaj o 20:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 skoro jeszcze nie ma sondy, to się dołączę jeśli można... niecałe 2h pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Ok :) dzisiaj o 21:00 pojawi się sonda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi