Napisano 31 Marzec 201114 l Moj ostatni projekt dla producenta odzywek http://www.speciesnutrition.com. Na razie maja na stronce tylko zdjecia nie najlepszej jakosci.
Napisano 31 Marzec 201114 l vanilla ice cream o LOL :D fajnie wyszedl proszek na sciankach w tym żółtym
Napisano 31 Marzec 201114 l Taa a gdzie nasz hardkorowy koksu ?? dziwne, mam taką koszulkę ale logo mam na całą klatę.
Napisano 31 Marzec 201114 l po prostu gdybys mial taka klate jak on to tez logo wydawaloby sie male ;)
Napisano 31 Marzec 201114 l velopl, mistrz ironii... spoko wyszlo to, faktycznie fajny ten proszek Wiem, przepraszam, slabe to bylo.
Napisano 2 Kwiecień 201114 l Mmmm, pyszności! Bardzo fajne pack-shoty. Proszek na ściankach rzeczywiście robi świetne wrażenie.
Napisano 5 Kwiecień 201114 l Bardzo ładnie wyszło:). Swoją drogą aż się prosi żebyś zrobił 4fun jedną beczułkę "dabyl blasta" :D
Napisano 8 Październik 201311 l No, wreszcie jakieś smakołyki na forum:) Wygląda spoko. Co tu dużo gadać. Tylko tych reflectów z photoshopa na podłodze nie wybaczę!