viard Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Z góry przepraszam jeśli zamieściłem posta w złym dziale. Słuchajcie bardzo pilnie potrzebuje pomocy, niestety opuściłem kilka zajęć w szkole z 3d maxa a muszę zrobić na środę bardzo proste wprowadzenie do wiadomości - naprawdę bardzo proste.Czy może mi ktoś pomóc?To sprawa życia i śmierci.Bardzo proszę o pomoc:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz3ds Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Na forum jest bardzo dużo osób które chętnie pomogą rozwiązać problem:) Nie krępuj się, pisz z czym masz kłopot i zobaczymy co da się zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viard Posted April 4, 2011 Author Share Posted April 4, 2011 Tzn mam problem ze wszystkim,bo jest to dla mnie program zupełnie nowy...chcę tylko zrobić napis NEWS, który się jakoś kręci czy spada (przemieszcza),jakieś fajne tło i w tle jakaś muzyczka...jestem kompletnym amatorem,a ta praca domowa jest bardzo istotna dla mojej oceny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
F/X Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Tutoriale do 3dsmaxa: http://www.max3d.pl/tutoriale.php?software=0&tutoriale=3ds_max W ciągu 2-3h spokojnie zrobisz taki napis. Jeżeli chodzi o zrobienie gotowego zadania to nie tutaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts