viard Napisano 4 Kwiecień 2011 Napisano 4 Kwiecień 2011 Z góry przepraszam jeśli zamieściłem posta w złym dziale. Słuchajcie bardzo pilnie potrzebuje pomocy, niestety opuściłem kilka zajęć w szkole z 3d maxa a muszę zrobić na środę bardzo proste wprowadzenie do wiadomości - naprawdę bardzo proste.Czy może mi ktoś pomóc?To sprawa życia i śmierci.Bardzo proszę o pomoc:(
Miłosz3ds Napisano 4 Kwiecień 2011 Napisano 4 Kwiecień 2011 Na forum jest bardzo dużo osób które chętnie pomogą rozwiązać problem:) Nie krępuj się, pisz z czym masz kłopot i zobaczymy co da się zrobić.
viard Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Napisano 4 Kwiecień 2011 Tzn mam problem ze wszystkim,bo jest to dla mnie program zupełnie nowy...chcę tylko zrobić napis NEWS, który się jakoś kręci czy spada (przemieszcza),jakieś fajne tło i w tle jakaś muzyczka...jestem kompletnym amatorem,a ta praca domowa jest bardzo istotna dla mojej oceny...
F/X Napisano 4 Kwiecień 2011 Napisano 4 Kwiecień 2011 Tutoriale do 3dsmaxa: http://www.max3d.pl/tutoriale.php?software=0&tutoriale=3ds_max W ciągu 2-3h spokojnie zrobisz taki napis. Jeżeli chodzi o zrobienie gotowego zadania to nie tutaj.
Rekomendowane odpowiedzi