maciekG Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 ..z lekkim poślizgiem.. Myślę, że temat nie wymaga specjalnych wyjaśnień..mam nadzieję, że podejdzie i frekwencja dopisze..oczywiście prawdopodobnie im bardziej znaną osobistość będziecie 'maltretować' tym więcej zabawy...:) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 17.04.2011 godz. 23:59. SONDA: od 18.04 do 20.04 (3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 może pod karykaturą podpis, kto to? Bo ja niestety nie rozpoznaje ww. osobników :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 (edytowane) this is Edłardo from dawn... PS. przepraszam wszystkich za mój poziom i wrzucenie podmalowanego zdjęcia z komixxów. Edytowane 17 Kwiecień 2011 przez TheBill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 13 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2011 no..fajnie, fajnie..może się rozkręci jednak :) ps. też nikogo nie poznaję hehe..ale pewnie nie znam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Hehe u mnie miał być Benicio Del Toro, ale chyba niewypał ;) Nie taka łatwa sprawa z tymi karykaturami, bo trzeba wyłapać najważniejsze cechy. Del Toro generalnie wygląda jak stary pijak i zawsze jest spuchnięty :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Świetna karykatura resh :] Bardzo fajna. Robiłeś takich więcej? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Korwin nie uczesany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros1 Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Resh - fajna rzecz, ja nie miałem problemu z rozpoznaniem ;) Trochę nie moja tematyka, ale poćwiczyć warto. Moja pracka - wynik inspiracji kinem i fryzurą Lyncha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 15 Kwiecień 2011 Share Napisano 15 Kwiecień 2011 A powiem ci Czaki, że coś tam robiłem, ale raczej nie ma się czym pochwalić :). Odnośnie karykaturek to polecam Jasona Seiler'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 15 Kwiecień 2011 Share Napisano 15 Kwiecień 2011 (edytowane) anne hathaway (refa) Edytowane 15 Kwiecień 2011 przez serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 16 Kwiecień 2011 Share Napisano 16 Kwiecień 2011 (edytowane) Nie znam się na karykaturze, mam nadzieje że ten Pan jest rozpoznawalny. Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Designer79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 16 Kwiecień 2011 Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Don Vito Corleone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 16 Kwiecień 2011 Share Napisano 16 Kwiecień 2011 zgłaszam Edłarda do głosowania jednak, Donek przedobrzony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 this is Edłardo from dawn...] chyba from komixxy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 (edytowane) CARykatura, heh nie umiem speedpaintingować :B Edytowane 17 Kwiecień 2011 przez n-pigeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildheadache Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Rzutem na taśmę. Eugene Hutz z Gogol Bordello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi