Napisano 19 Kwiecień 201113 l Znane są terminy tegorocznej imprezy, konferencji i wystawy dla użytkowników systemów CAD - PROCAD EXPO 2011. Impreza odbędzie się w maju w pięciu miastach, a są nimi: Warszawa, Zabrze, Wrocław, Poznań i Gdańsk. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1738
Napisano 16 Maj 201113 l wraz z Pawłem Podwojewskim (simonhc) z pracowni Motyw zostaliśmy wybrani do zaprezentowanie na targach możliwości 3ds max w połączeniu z vRay. prezentacje luminance studio (animacja sceny w Turcji i aspekty związane ze sceną): - Wrocław, 18 maj, godzina 13:00 - Poznań, 19 maj, godzina 13:00 prezentacja pracowni Motyw (kreacja otoczenia): - Gdańsk, 20 maj, godzina 14:00 Również w imieniu Pawła - zapraszamy!
Napisano 20 Maj 201113 l Byłem, na PRO CAD we Wrocławiu i bardzo podobała mi się prezentacja możliwości w filmiku tej animacji w Turcji. Czy mógłbyś mi przesłać ten filmik, albo udostępnić go w internecie ? Zrobił na mnie wielkie wrażenie i chciałbym jeszcze wrócić do niego czasem :)