Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam nadzieje ze razem z wami uda mi sie wykonczyc porzadnie tę ideę. Co prawda czuje ze \"neo warschau\"

ma wieksze perspektywy ale potraktuje to jako cwiczenie na wytrwalosc.

Taki mialem pomysl maly formatem szkic:

1.jpg

pierwsze kroki:

scene1.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

lol...life is brutal :)

Tomurku...nie zwrócilem uwagi że to wip...i pomyślałem że ta 1 praca to skończone dzieło :P nawet nie wiesh jak się przeraziłem ;D 2 etap jush o niebo lepszy ... i czekam na więcej:D

pozdrawiam...

Napisano

Witaj Tomur. Wiesz ,z tego pomysłu można zrobić wielkie nic albo coś przeciętnego albo jak masz czas to coś super dobrego.

Co to znaczy :pomysł mały formatem szkic ?

Jeżeli Twoja wytrwałość będzie duża to pomogę ,myślę że nie tylko ja, rzeczywiście Ci zrobić coś porządnie albo jeszcze lepiej :))

Pozdrawiam.

Napisano

Phantom: A mowiłem zajrzyj do speedow

geminus: Wiecej głębi z Post-ita nie wycisne, dla tego mały formatem. Dzięki za słowa otuchy.

misiekhc: Całkowita racja, ale leander moze potwierdzić, wskoczyłeś mi tu na ambicje.

Update: Pracuje nad walorem :) Licze na komentarze dotyczace tej fazy.

scene1b.jpg

Napisano

ostatnia faza zdecydowanie najlepsza. Ciekawa koncepcja sie klaruje. Taka brama/autostrada do metropolii. Statek na razie troche za mocno dominuje i ogranicza przestrzen, ja bym go bardziej wtopil w scenerie a wyeksponowal imponujacy rozmiar tunelu i miasto w oddali. I licze, ze tym razem wejdziesz glebiej w detale :)

Napisano

no teraz jest interesujące. a pojazd :) - jak big mac - zawsze ten sam :P , sugerujez zrobic ostre zachodzące slońce ( nie jako zachodzik sliczny w tle tylko jako cienie na tych konstrukcjach) tak by slonce bylo gdzies nisko z lewej i rzucalo na prawą \"burtę\" cien, tak by te kanały / ulice na dole byly w cieniu i swiecily wlasnym silnym swiatlem...

Napisano

ostatnie najciekawsze, ale nadal nie wiem czemu nie mozesz pozybc sie \'gumowatosci\' w pracach.Troszke perspektywa dziwna ale narazie jest szkic wiec zobaczymy jak sie to rozkreci(mam na mysli jednolitosc).

Napisano

Mi się podobał pierwszy pomysł,czuć było powietrze -budynki,światła;słowem Ziemia. Na następnych to już bunkier się zrobił lub wręcz wnętrze pojazdu kosmicznego.

Takie mam odczucia ,moze przez brak detali.

Powodzenia.