Posted June 17, 200421 yr Mam nadzieje ze razem z wami uda mi sie wykonczyc porzadnie tę ideę. Co prawda czuje ze \"neo warschau\" ma wieksze perspektywy ale potraktuje to jako cwiczenie na wytrwalosc. Taki mialem pomysl maly formatem szkic: pierwsze kroki:
June 18, 200421 yr Work in progress. Masz 113 postow i pierwszy raz widzic ten skrot? [Wyedytowany dnia 18-6-2004 > dr Ug]
June 18, 200421 yr lol...life is brutal :) Tomurku...nie zwrócilem uwagi że to wip...i pomyślałem że ta 1 praca to skończone dzieło :P nawet nie wiesh jak się przeraziłem ;D 2 etap jush o niebo lepszy ... i czekam na więcej:D pozdrawiam...
June 18, 200421 yr Witaj Tomur. Wiesz ,z tego pomysłu można zrobić wielkie nic albo coś przeciętnego albo jak masz czas to coś super dobrego. Co to znaczy :pomysł mały formatem szkic ? Jeżeli Twoja wytrwałość będzie duża to pomogę ,myślę że nie tylko ja, rzeczywiście Ci zrobić coś porządnie albo jeszcze lepiej :)) Pozdrawiam.
June 18, 200421 yr jakis taki przecietny ten pojazdzik, taki bez polotu, finezji.. pomysl nad ciekawsza forma...
June 18, 200421 yr Author Phantom: A mowiłem zajrzyj do speedow geminus: Wiecej głębi z Post-ita nie wycisne, dla tego mały formatem. Dzięki za słowa otuchy. misiekhc: Całkowita racja, ale leander moze potwierdzić, wskoczyłeś mi tu na ambicje. Update: Pracuje nad walorem :) Licze na komentarze dotyczace tej fazy.
June 19, 200421 yr ostatnia faza zdecydowanie najlepsza. Ciekawa koncepcja sie klaruje. Taka brama/autostrada do metropolii. Statek na razie troche za mocno dominuje i ogranicza przestrzen, ja bym go bardziej wtopil w scenerie a wyeksponowal imponujacy rozmiar tunelu i miasto w oddali. I licze, ze tym razem wejdziesz glebiej w detale :)
June 27, 200420 yr no teraz jest interesujące. a pojazd :) - jak big mac - zawsze ten sam :P , sugerujez zrobic ostre zachodzące slońce ( nie jako zachodzik sliczny w tle tylko jako cienie na tych konstrukcjach) tak by slonce bylo gdzies nisko z lewej i rzucalo na prawą \"burtę\" cien, tak by te kanały / ulice na dole byly w cieniu i swiecily wlasnym silnym swiatlem...
June 27, 200420 yr ostatnie najciekawsze, ale nadal nie wiem czemu nie mozesz pozybc sie \'gumowatosci\' w pracach.Troszke perspektywa dziwna ale narazie jest szkic wiec zobaczymy jak sie to rozkreci(mam na mysli jednolitosc).
June 28, 200420 yr Mi się podobał pierwszy pomysł,czuć było powietrze -budynki,światła;słowem Ziemia. Na następnych to już bunkier się zrobił lub wręcz wnętrze pojazdu kosmicznego. Takie mam odczucia ,moze przez brak detali. Powodzenia.