indian Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 (edytowane) slide: Dobrotek: Volterius: Qunik7: robert09: blinq: Lubus: yasamaru: tomplus: Slim_: Edytowane 24 Kwiecień 2011 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 za maly odstep nick/obrazek albo za duza czcionka :P glos na tomplus, nie za wykonanie, ale za pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Brakuje informacji dt. co uczestnicy mieli zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 24 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2011 informacje dotyczące co uczestnicy mieli zrobić znajdują się w wątku Tygodniowy Speed Modeling #32: automat salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Volterius - świetny pomysł. Dziwi mnie, że na razie jako jedyny głosowałem na tą prackę, dla mnie bezkonkurencyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Głos na Lubus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Lubus też na Lubus:D ja na blinq! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 25 Kwiecień 2011 Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Głos na blinq, chciałem zrobić to samo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 27 Kwiecień 2011 Share Napisano 27 Kwiecień 2011 Gratki Lubus! Sam sobie strzeliłem w stopę, że na Ciebie głosowałem ;) Dzięki dla wszystkich za głosy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi