Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie no, nie wiem jak to nazwać.

Ogólnie ową panią zaprojektowałem z 1,5 roku temu na lekcji religii. Był zamysł zrobienia animacji, jakaś agentka, tajemnicze coś i tak dalej. Wtedy trochę jej skubnąłem. Potem odłogiem leżało do początku 2010 roku i znowu odłogiem aż do ostatnich miesięcy. Poskubałem, miałem zrobić rig'a ale doszedłem do wniosku, że nie chce mi się więc ręcznie powykręcałem jej mięso by jakoś wyglądała.

90c1g9.jpg

1znbep2.jpg

10elhf5.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No i niech ktoś powie że lekcje religii są niepotrzebne.

Fajny cartoonowy klimat oby takich więcej. Delikatnie popraw nos i usta, nienaturalnie poprowadziłeś kości obojczyka, standardowo są poziomo z delikatnym uniesieniem.

Pozdrawiam

Napisano

*hamska próba ożywienia tematu - błaaagam! komentujcie! jak ja mam się rozwijać bez komentarzy!*

No i niech ktoś powie że lekcje religii są niepotrzebne.

Och, gdybyś wiedział ile ja nerwów sobie przez nie wyprułem i nadal wypruwam to byś zmienił zdanie ^^. Bo aktualnie nie chadzam na owe "lekcje" i mam okienka, a w mojej szkole w bibliotece nawet działającego komputera niema który byłby dostępny dla ucznia.

Fajny cartoonowy klimat oby takich więcej.

A ja tak bardzo rwę się do scupltowania i foto-realizmu.... Od roku chyba.

Delikatnie popraw nos i usta, nienaturalnie poprowadziłeś kości obojczyka, standardowo są poziomo z delikatnym uniesieniem.

Nie ukrywam, że to był mój wew. leniuch i nie chciało mi się tego poprawiać... Czy może raczej... Nie, nie chciało mi się. Oj, źle to o mnie świadczy... Muszę skonfrontować to moje lenistwo z siekierą.

Napisano

zdało by się może jakoś lepiej to wyrenderować.

Jak by ładnie oświetlić, dodać ambient occlusion, który taki styl fajnie by podkreślił i uplastycznił? model fajny, niby gotowy, ale na wipa nieodparcie wygląda.

Napisano

Trochę falstart bo do poprawy jest w sumie wszystko. Pokaż model z siatą bo oprócz bryły twarzy to wszystko tak z grubsza potraktowałeś.

Napisano

Najbardziej mnie razi jeśli chodzi o model to ta gruba szyja. Jeśli idziesz w taki cartoonowy styl to szyja powinna być cienka jak rączki czy nogi. Ogólnie też uważam, że to jeszcze wczesny WIp niż finish.

Napisano

No, o taką krytykę mi chodziło.

I macie niestety rację - za bardzo się pośpieszyłem z dodaniem tego modelu. Sam widzę mnóstwo błędów. Obiecuję poprawę i/czy mam ja usunąć ten wątek ( o ile można ) czy admin go wywali do WIP'a?

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności