Bruneq Napisano 2 Maj 2011 Napisano 2 Maj 2011 Witam. Panowie/Panie, moja ukochana mysz mx1000 jest u kresu zycia. Podwojne klikniecie ja zarazilo i bardzooooooo mnie wku...denerwuje:P Dlatego tez kieruje do Was pytanie: Co byscie za gryzonia polecili?! Wymagania: - Bezprzewodowa - Ładowalna TO> - wiecej niz 3 przyciski - spora Bede bardzo wdzieczny za jakiekolwiek propozycje
vrocker Napisano 2 Maj 2011 Napisano 2 Maj 2011 Jeżeli jesteś praworęczny i lubisz spore cięzkie myszki to moze to być dobrą opcją: klik
Bruneq Napisano 2 Maj 2011 Autor Napisano 2 Maj 2011 oooo....OOOOO.....good shit i to za stosunkowo dobra cene
vrocker Napisano 2 Maj 2011 Napisano 2 Maj 2011 Ano, chętnie sam bym się szarpnął na to, ale leworęczny jestem i ergonomia pracy od razu by padła heh.
Miłosz3ds Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 Czołem! Jestem szczęśliwym posiadaczem właśnie tej myszki. Polecam jak najbardziej. :) Tutaj znajdź sobie mojego posta i przeczytaj: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=74944 pozdrawiam! :D
Rekomendowane odpowiedzi