Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie jest to film nowy, ale do tej pory nie było jego pełnej wersji w internecie. W serwisie Vimeo można obejrzeć pełną wersję filmu Michała Sochy pt. "Laska". Warto zobaczyć.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=1764

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Faktycznie jest taki moment kiedy baby zmieniają chłopcom światopogląd. One powiedzą, że budzą w nas mężczyzn. A poważnie, piękna rzecz wyszła, szacunek

Edytowane przez Thx
Napisano

Kompletnie nie rozumiem podniety wokół tego filmu, ale najwyraźniej nie znam się na "sztuce". Krótko mówiąc "nie podobało mi się" to bardzo delikatne określenie.

Napisano

A dla mnie to było świetne. Czasem się bruszek okrąglak za bardzo rzucał w oczy, ale tak to śliczne, zabawne i wciągające to było :D Dokładnie czegoś takiego oczekuję od shortów :D

Czy Michał Socha jest jednym z forumowiczów?

Napisano

Bardzo dobra animacja, błyskotliwe pomysły, choć pointa moim zdaniem pozostawia troszeczkę niedosytu. Niemniej brawo, w pełni zasłużone laury.

Napisano

"Faktycznie jest taki moment kiedy baby zmieniają chłopcom światopogląd" hmm na pewno o to chodzi? Bo mi też przechodzi przez myśl coś takiego: facet poszedł z laska do łóżka i już oczywiście świata poza nią nie widzi, a ona tak na prawdę to zwykła , nie warta uwagi ździra... Ogólnie świetne b. mi się podoba:)