adek Napisano 9 Maj 2011 Share Napisano 9 Maj 2011 Nie jest to film nowy, ale do tej pory nie było jego pełnej wersji w internecie. W serwisie Vimeo można obejrzeć pełną wersję filmu Michała Sochy pt. "Laska". Warto zobaczyć. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1764 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 9 Maj 2011 Share Napisano 9 Maj 2011 (edytowane) Faktycznie jest taki moment kiedy baby zmieniają chłopcom światopogląd. One powiedzą, że budzą w nas mężczyzn. A poważnie, piękna rzecz wyszła, szacunek Edytowane 10 Maj 2011 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loopik Napisano 9 Maj 2011 Share Napisano 9 Maj 2011 Kompletnie nie rozumiem podniety wokół tego filmu, ale najwyraźniej nie znam się na "sztuce". Krótko mówiąc "nie podobało mi się" to bardzo delikatne określenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 9 Maj 2011 Share Napisano 9 Maj 2011 A dla mnie to było świetne. Czasem się bruszek okrąglak za bardzo rzucał w oczy, ale tak to śliczne, zabawne i wciągające to było :D Dokładnie czegoś takiego oczekuję od shortów :D Czy Michał Socha jest jednym z forumowiczów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 10 Maj 2011 Share Napisano 10 Maj 2011 Bardzo dobra animacja, błyskotliwe pomysły, choć pointa moim zdaniem pozostawia troszeczkę niedosytu. Niemniej brawo, w pełni zasłużone laury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivek4ever Napisano 10 Maj 2011 Share Napisano 10 Maj 2011 Widziałem "Laskę" już kilka razy i za każdym stwierdzam jedno - Mayki szacun - świetna robota!!! pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 10 Maj 2011 Share Napisano 10 Maj 2011 Animacyjnie rewelacja. Fabularnie świetne. Zasłużone nagrody :) Gratuluje tak świetnej roboty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjans Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 "Faktycznie jest taki moment kiedy baby zmieniają chłopcom światopogląd" hmm na pewno o to chodzi? Bo mi też przechodzi przez myśl coś takiego: facet poszedł z laska do łóżka i już oczywiście świata poza nią nie widzi, a ona tak na prawdę to zwykła , nie warta uwagi ździra... Ogólnie świetne b. mi się podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi