Napisano 9 Maj 201113 l Nie jest to film nowy, ale do tej pory nie było jego pełnej wersji w internecie. W serwisie Vimeo można obejrzeć pełną wersję filmu Michała Sochy pt. "Laska". Warto zobaczyć. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1764
Napisano 9 Maj 201113 l Faktycznie jest taki moment kiedy baby zmieniają chłopcom światopogląd. One powiedzą, że budzą w nas mężczyzn. A poważnie, piękna rzecz wyszła, szacunek Edytowane 10 Maj 201113 l przez Thx
Napisano 9 Maj 201113 l Kompletnie nie rozumiem podniety wokół tego filmu, ale najwyraźniej nie znam się na "sztuce". Krótko mówiąc "nie podobało mi się" to bardzo delikatne określenie.
Napisano 9 Maj 201113 l A dla mnie to było świetne. Czasem się bruszek okrąglak za bardzo rzucał w oczy, ale tak to śliczne, zabawne i wciągające to było :D Dokładnie czegoś takiego oczekuję od shortów :D Czy Michał Socha jest jednym z forumowiczów?
Napisano 10 Maj 201113 l Bardzo dobra animacja, błyskotliwe pomysły, choć pointa moim zdaniem pozostawia troszeczkę niedosytu. Niemniej brawo, w pełni zasłużone laury.
Napisano 10 Maj 201113 l Widziałem "Laskę" już kilka razy i za każdym stwierdzam jedno - Mayki szacun - świetna robota!!! pozdrawiam!
Napisano 10 Maj 201113 l Animacyjnie rewelacja. Fabularnie świetne. Zasłużone nagrody :) Gratuluje tak świetnej roboty :)
Napisano 11 Maj 201113 l "Faktycznie jest taki moment kiedy baby zmieniają chłopcom światopogląd" hmm na pewno o to chodzi? Bo mi też przechodzi przez myśl coś takiego: facet poszedł z laska do łóżka i już oczywiście świata poza nią nie widzi, a ona tak na prawdę to zwykła , nie warta uwagi ździra... Ogólnie świetne b. mi się podoba:)