Napisano 19 Maj 201113 l Żeby nie było, coś robie... zostaly drobne porpawki, te zgrzyty na chamferach etc to juz po ms poprawie Edytowane 24 Maj 201113 l przez M4rcus
Napisano 20 Maj 201113 l Hm cały jest krzywy. Przedni zderzak, grill, maska, przednie nadkole, bok tylnie nadkole, szyby z boku, tylni zderzak, maska zderzaka, słupki.
Napisano 20 Maj 201113 l Autor Crease raczej dla testu powierzchni, zostanie zastapiony chamferami. Tyl pozostal do poprawy
Napisano 20 Maj 201113 l Obawiam się, że tył nadal jest pognieciony. Ale co tam jutro i tak koniec świata ;)
Napisano 24 Maj 201113 l Autor Walcze z przetloczeniami nad grillem, a narazie to tyle EDIT: EDIT2: Edytowane 27 Maj 201113 l przez M4rcus
Napisano 3 Czerwiec 201113 l trochę bugów na rogach jest w szczekach, nie ma pośpiechu jest dużo czasu, poprawiaj bo tak to fajnie sie zapowiada ;) Edit z reszta na samej feldze też są błedy, przyjzyj się
Napisano 18 Czerwiec 201113 l Ładnie sobie poczynasz :) Podoba się. Jeśli mogę mieć uwagę to jedynie za ostra wydaje się być krawędź tego wypustu pod bagażnikiem.
Napisano 19 Czerwiec 201113 l Autor a tutaj taki mały bonusik, nie skonczony jeszcze, ale daje do zrozumienia co chce zrobic:) troszke detalu a tutaj jak się komponuje z resztą:)
Napisano 13 Lipiec 201113 l Autor mały update, pare drobiazgow do zrobienia/poprawki jesli chodzi o zewnetrze, ale ogolnie to taki etap: a tu jeszcze taki smaczek, szary zawsze w clayu wygrywa:D
Napisano 29 Kwiecień 201212 l Autor Ogólnie pare miesięcy temu praca mnie zwyczajnie wypaliła, jednak bolał mnie ten ciagle otwarty wątek - więc chciałem dać chociaż tyle: Po kliknieciu bedzie w wiekszej rozdziałce. nie uznaje tego za wersje "final final", jednak nie wiem keidy znowu bede mial okazje do niego przysiasc. Nie chce uznawać tego za koniec, bo szkoda mi pracy włożonej w detal:( Licze na wasze opinie, może troche zachęty, jakiegos kopa w dupe i konstruktywna krytyke:) Edytowane 29 Kwiecień 201212 l przez M4rcus
Napisano 29 Kwiecień 201212 l dodaj te światła na dach zapalone, bedzie wypas;D ale i tak jest bardzo przyjemnie
Napisano 3 Maj 201212 l Autor Na Twoje zyczenie:) poprawiłem kilka elementów ale coś z lakierem się sypło, po wielu probach nie mam narazie pomyslu jak go poprawic