Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajne - dzieki... Nakrecam zone zeby kupila malemu xboxa - ale za tym kryje sie niecny plan - MK i Tekken dla tatusia :D

Szkoda ze nie ma juz bijatyk na PC - gadanie ze to z powodu piractwa jest durnowate - w takim ukladzie WSZYSTKIE gry powinny sie nieoplacac a nie tylko bijatyki...

Napisano
  • Autor

HEHE Ja również mam podobny plan... tylko maluch musi podrosnąć... :P

i zgadzam się że brakuje czegoś świeżego na pieca, z drugiej strony to konsole mają swój klimat który czasami trudniej przenieść na PCta.

Kto wie może w PL ktoś realizuje taki projekt, to było by coś... :)

Napisano

Na pieca jest streetfighterIV i bedzie streetfighter pomieszany z tekkenem. Ale to tyle. Czy konsola ma klimat? Pewnie ma - ja nie wiem, stary pececiarz jestem, nigdy nie mialem zadnej konsoli.

Generalnie dziwie sie wlasnie ze nie powstaje jakas wypasiona bijatyka - w koncu dobre gry sie sprzedaja a na polu PC-bijatyk praktycznie nie ma konkurencji.. Doskonaly czas by narodzila sie jakas legenda.

Ja wciaz pocinam czasem w takie klasyki jak Samurai Shodown czy King of Fighters na emulatorze...

Napisano

Mortal ma najlepszy tryb single player ever, jeszcze zadna bijatyka nie miala takiego Story Mode. Mega szacun i nowy kanon, do ktorego japonczycy musza teraz dociagnac, jezeli chca byc na poziomie. Cala reszta to klasa sama w sobie.

Napisano
EthicallyChallenged - bijatyki i pad ?? Panie nie tędy droga, tylko i wyłącznie arcade stick. Inaczej w mordobicia grać nie wolno bo profanacja następuje i to ciężka. Ja mam coś takiego i jestem w pełni kontent. Za każdym razem jak odpalam przypomina mi się jak byłem małym szkrabem i śmigałem na główny na automaty - tylko żona dziwnie patrzy...
Napisano
Chłopaki ten plan Wam lepiej wyjdzie jak pokupujecie PS3, bo ja mam Xpudło i ten krzyżak na padzie to jeśli chodzi o bijatyki nie jest tak dobry jak ten od sony (poprzednio miałem PS2 to wiem co mówię)

Ja poprzednio miałem psx'a i ps2, teraz mam x360 i przyznam rację koledze wyżej. Ogólnie pad do x360 jest bardzo wygodny, ale krzyżak jest tragiczny. Jak odpaliłem Tekkena 6 to przez pierwsze dni myślałem że wygryzę go zębami. Łatwo mieszają się kierunki, głównie przód/tył ze skosami. Chcesz wklepać 2x przód a wklepiesz przód i skos. Z czasem idzie się przyzwyczaić i precyzja się poprawia, ale cały czas czuć lekki dyskomfort.

Napisano

religia nie religia ale pyka się dużo fajniej ;] i jest to lepsze rozwiązanie niż sprzedaż wszystkich gier wraz z x-box'em i przesiadka na ps, bo krzyżak na padzie rzeczywiście się do niczego nie nadaje

Edytowane przez żółty

Napisano

Szczerze mówiąc ja mam trudnosci z AS:) nie mialem możliwości spędzać długich godzin w salonach gier, wiec nie jestem nauczony:) za to pad - to co innego;)

Napisano

Ja mam sentyment (skrzywienie ?? ;] ), pamiętam jak w podstawówce rozrysowywałem sobie przyciski na kartce i ćwiczyłem łamania kingiem... totalne odrealnienie :D. Automaty na dworcu, żetony po 10 groszy i wszędzie dookoła śmierdzące żuliki i watahy cyganów. Piękne dzieciństwo ;];] Wtedy mało kto miał "pleja" i pada

Napisano

Na analogu da sie grac w tekkena w mortala juz nie. Jesli chodzi o bijatki i powaznym podejscu do sprawy to tylko arcade stic .Frajda niesamowita i brak frustracji w multi przy ciaglym przegrywaniu. Wedlug mnie nawet najlepszy krzyzak mieknie przy stiku .

Pozatym ten nowy mortal to miazga miazgi zadna gra na konsoli mnie tak nie wciagnela.

Ps.

A co wy pitolicie ze trzeba sprzedac klocka i kupic ps3 zeby dobrze grac w Mortla .Przecierz na X jest mnostwo padow z wypasionym krzyrzakiem pod mordobicia .

Edytowane przez DeC

Napisano

żółty - BRACIE! ;) Lamania Kingiem to cos co pozeralo na Centralnym czesc mojej wyplaty :D

Jako pececiarz nawet nie myslalem ze sa takie sticki. Granie na padzie generalnie zawsze bylo dla mnie rownie przyjemne jak wyrywanie sobie paznokci obcegami, a tu taka niespodzianka (juz widze te spojrzenia konsolowcow - jak mozna bylo nie wiedziec ze cos takiego jest :/ :D)

Edytowane przez Nezumi

Napisano
  • Autor

Automaty? Bracia... :)

A co do X to Pad jest ok, pod warunkiem że gra się analogiem... :P

DeC dlaczego mi to robisz... teraz będę musiał znaleźć czas żeby przetestować nową wersje... a czasu tak mało...

Napisano

A ja jak byłem w ogólniaku to chodziłem do salonu, ggdzie były PSXy ;] Płaciło się za czas grania, szefowa wkładała gdzieś z jakiegoś tajnego pokoju na tyłach płytke w konsole (były obudowane że tylko ekran było widać) dostawało sie pada do łapy i heja :D Dobrych parę lat pociągnęli zanim ktos załapał, że totalny nielegal :D

Napisano

To u mnie byl salon z... Amigami:) wykupowalo sie czas na granie i gralo w mnóstwo - oczywiście pirackich - gier, jakie pani miała na dyskietkach. Wydałem na to swoj dzieciecy majątek:)