Napisano 10 Czerwiec 201113 l ... może lepiej zrób calkowicie wszystko ołówkiem, łącznie z cieniowaniem... przy Twoich pracach w teczce aż się prosi o bardziej złożoną i ciekawszą scenę... no chyba że to wstępny żarcik to wybacz że go nie odebrałem... pozdron
Napisano 11 Czerwiec 201113 l Autor Spokojnie, spokojnie..dzięki za troskę...a żart widocznie się nie udał...zresztą czas mnie z wszystkim goni, i spać nie ma nawet kiedy, więc nie wiem czy to skończę....mało realne..ale ..no niekoniecznie ołówek- w sumie po coś inwestowałem tablet..pozdrowienia
Napisano 13 Czerwiec 201113 l No ale baza to twardym brushem albo chociaż krawędzie czyść żeby ostre były bo wali po oczach,chyba że to jakoś ma oddziałowywać? jak na razie pierze mózg.
Napisano 14 Czerwiec 201113 l No ale kolego z białym tłem to nie przejdzie, buduj nastrój, ciepłe zimne kolory i całość komponuj skoro to już ilustracja. Poza tym jest smok a gdzie reszta znikła? więcej świadomej pracy i studiowania tego co rysujesz bo na razie to w sumie tylko zabawa nic więcej. Na początek może czarno biało ( w&b) bo na kolor to za wcześnie. Jak to usłyszałem czy przeczytałem gdzieś: "Kiedy kończy się fascynacja, zaczyna się profesjonalizm". Edytowane 14 Czerwiec 201113 l przez Swiezy
Napisano 17 Czerwiec 201113 l Jak to tak... dla zabawy...? To...to nie uchodzi! A gdzie frustracja? Poczucie beznadziei? Gdzie miejsce na rwanie włosów z głowy i porównywanie się z lepszymi od siebie? Płacz, zgrzytanie zębów i samorozwój? Hmmm rysowanie czysto dla przyjemności, chyba czasami troche o tym na forum zapominamy, co? ;]
Napisano 17 Czerwiec 201113 l Heh szczerze to ja najlepiej się bawię jak mi coś wychodzi i zdobywam lepsze skille xD No ale jak wolisz panie Broda ;)
Napisano 17 Czerwiec 201113 l Autor A wolę:D..albowiem....kiedy przeskoczysz, to i wtedy nie mów hop. Zobacz najpierw w co wskoczyłeś......ambicja fajna jest wtedy kiedy nie jest chora....._P
Napisano 1 Lipiec 201113 l Uwaga, Termin zakończenia tej edycji ChC zostaje przedłużony do Niedzieli 03.07, w poniedziałek ruszamy z sondą. Macie więc jeszcze nieco czasu na dopracowanie, bądź dokończenie swoich prac. //Pozdr.
Napisano 2 Lipiec 201113 l "Kiedy kończy się fascynacja, zaczyna się profesjonalizm". Jakie to szczęście, że mnie już profesjonalizm nie grozi :D EC - co do zapominania zabawy - khem, tutaj mów za siebie, sam założyłem temat z rysunkami dla zabawy, ale zdaje się że gdzies przepadł bez pamięci :P A co do końca ilustracji - faktycznie dla zabawy :) Ale najważniejsze, że dobrze się bawiłeś. I skończyłeś, mnie to się nigdy nie udało jeszcze w chc
Napisano 3 Lipiec 201113 l Autor J..no w takuej formie jak to moje to pewnie bys skonczyl nie jeden.nie dwa..a podejrzewam ze wszystkie.prace w CHC.ale..jak kto lubi....a tego jegomoscia co wymyslil uplywajacy/czyt.brak /czas piwinno sie zdrowo opierniczyc..ory za slownictwo.ale pisze z telefonu.a ty polskich czcionek brakO:-)