Napisano 22 Czerwiec 201113 l Firma Braid Art Labs wypuściła nową wersję programu o nazwie GroBoto oznaczoną numerem 3. Nie pisaliśmy wcześniej o tym programie, a trzeba przyznać, wydaje się być interesujący. Program ten został stworzony z myślą o intuicyjnym modelowaniu i modelowanie w programie polega na wykorzystywaniu głównie operacji "boolean". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1843
Napisano 22 Czerwiec 201113 l Modelowanie w programie polega na wykorzystywaniu głównie operacji "boolean".Sporo osób chciałoby tak pracować:) A jak wygląda siata po takich zabiegach?
Napisano 22 Czerwiec 201113 l Przecież na stronce jest wszystko.. łącznie z przykładowymi meshami do zciągnięcia itp. Link jest podany. Jeśli jesteś ciekaw to udaj się tam i kliknij gdzie trzeba :)
Napisano 23 Czerwiec 201113 l Intuicyjnym? ;D Bawił się ktoś tym softem? Mi się wydaje że tylko autor potrafi go obsługiwać, spędziłem 2 dni z tutorialami i jedyne co uzyskiwałem to losowe mierne efekty.