Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

chveti - bardzo ladnie, a moze by tak zmienic jej fryza ;)

Czorny- szczerze? katastrofa...;) ;p (jak u mnie (patrz nizej ;p)

to teraz ja sie biore do roboty z ostatnia twarzyczka (ciezko bedzie, w morde jeza) ;)

• Odpowiedzi 418
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kolejne podejście do koloru: widzę jeszcze dość sporo niedoiągnięć, ale nie robię więcej bo AG zarzucił bardzo ciekawy obrazek ;)

ok 45min [Photoshop]:

kath7pg.jpg

Pozdrawiam

Napisano

hmm jestem za nowym zdjeciem do przerobki :D tweety niezle tylko ten no hmm noc jakis taki no sam widzisz:P i mogles troche szumu dodac napewno dobrze by podzialal :D

Napisano

hehe cfaniaki ;p no to czekam na jakis ladny retusz obrazka AG ;p

no no tweety ;) ladnie to wyglada - bardzo ladnie ;)

pozdro

Napisano

wstyd mowisz...to popatrz na moje lol twojego to sie nie ma co wstydzic-> narazie najlepsze ;)

Napisano

hmm... dupa blada jakby to powiedział mój wykładowca z grafiki:

6668uu.jpg

ok 1h w PSie i wyszedł mi facet :/

kolegaalek: całkiem nieźle :)

Pozdrawiam

Napisano

jak widac zdjecie AG nie idzie najlepiej wiec proponuje inne ;p Wymogi moje hehe - usunac okulary, wstawic nowego fryza, i oczywiscie odmlodzic ;) co wy na to?

jak macie jeszcze inne pomysly to prosze bardzo ;)

----------------------------------------------------------------------

11if1.jpg

pozdro

Napisano

spoko tweety ;) kurde mi jakos ciezko takie fotki znalezc ;p po prostu nie umiem szukac ;(

pozdro

Napisano

hehe 1 calkiem ladnie tylko plamiasto w kazdym badz razie ladniej od mojego :P (kade chyba lepsze) hehe

Edit: zpomnialbym Czesc basiu witau na forum :D

Napisano

Sory, ze zadam głupie pytanie, ale co wy dajecie, że obrazki sie całe wyświetlają w poscie? Mi sie wyświetla miniaturka albo link tylko :| Z góry dzięki :)

Napisano
Sory, ze zadam głupie pytanie, ale co wy dajecie, że obrazki sie całe wyświetlają w poscie? Mi sie wyświetla miniaturka albo link tylko :| Z góry dzięki :)

adres_obrazka

Napisano

hym Czorny moge ci dac fotke tylko ze to jest moja fotka :) jak przyzekniesz ze nie zrobisz czegosz nie przyzwoitego :D

Napisano

To ja moze pokaze cos poza tym "konkursem" :)

Nowego topiku nie ma chyba sensu robic, wiec dam tu :)

Kolezanka chciala by jej dodac skrzydelka to zrobilem takie cos.. dzielo sztuki to to nie jest, ale po 15-20min zabawy nie jest chyba az tak zle?

dsc044862ov_fin3.jpg

Napisano

no nie tlo mogles zblurowac bylby lepszy efekt ;] i dodaj jakies kolorki hmm wydaje mi sie ze ja skads znam ;p ale to nie mozliwe

Napisano

przede wszystkim strasznie przepraszam, ze odgrzewam takiego starocia, ale nie bylo mnie tu ponad dwa miesiace i dopiero zobaczylam, ze sie fajnie bawicie :) I tez mi sie zachcialo...

old.jpg

moglby ktos wrzucic cos nowego, bo jakas posucha tutaj :)

Napisano

alek bardzo ladnie :d tylko mogles troche pogiac ten znaczek :p i zapodalby ktos jakims zdjatkiem :d bo sie nudze w domu :p a niekce m isie szukac samemu :p