Gość Caspik Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 chveti - bardzo ladnie, a moze by tak zmienic jej fryza ;) Czorny- szczerze? katastrofa...;) ;p (jak u mnie (patrz nizej ;p) to teraz ja sie biore do roboty z ostatnia twarzyczka (ciezko bedzie, w morde jeza) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 kolejne podejście do koloru: widzę jeszcze dość sporo niedoiągnięć, ale nie robię więcej bo AG zarzucił bardzo ciekawy obrazek ;) ok 45min [Photoshop]: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 hmm jestem za nowym zdjeciem do przerobki :D tweety niezle tylko ten no hmm noc jakis taki no sam widzisz:P i mogles troche szumu dodac napewno dobrze by podzialal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 hehe cfaniaki ;p no to czekam na jakis ladny retusz obrazka AG ;p no no tweety ;) ladnie to wyglada - bardzo ladnie ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 20 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2006 hehe cfaniaki ;p no to czekam na jakis ladny retusz obrazka AG ;p to se jeszcze poczekasz...:) pani jakos 15 lat mlodsza, troche wstyd to pokazywac ale co mi tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 wstyd mowisz...to popatrz na moje lol twojego to sie nie ma co wstydzic-> narazie najlepsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 hmm... dupa blada jakby to powiedział mój wykładowca z grafiki: ok 1h w PSie i wyszedł mi facet :/ kolegaalek: całkiem nieźle :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 jak widac zdjecie AG nie idzie najlepiej wiec proponuje inne ;p Wymogi moje hehe - usunac okulary, wstawic nowego fryza, i oczywiscie odmlodzic ;) co wy na to? jak macie jeszcze inne pomysly to prosze bardzo ;) ---------------------------------------------------------------------- pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Caspik: a może znajdz jakieś w solidnej rozdziałce? nie po to mam 22", żeby ślęczeć nad obrazkiem 300x400 px :P proponuję raczej: http://csjava.occ.cccd.edu/~tmurphy/ucigsa/web_images/face%20200.jpg http://sigmund.biz/0904/man.jpg http://csjava.occ.cccd.edu/~tmurphy/ucigsa/web_images/face%20100.jpg http://www.clpi.org/AppSvr/clpi/images/Senior%20Woman%20Face.jpg Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 spoko tweety ;) kurde mi jakos ciezko takie fotki znalezc ;p po prostu nie umiem szukac ;( pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 No to moze ja bede pierwszy :D zdecydowanie latwiej jak fotka ma duza rozdzialke:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassia Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 mam nadzieję że zadziała: oto efekty kuracji po tygodniu a to po całej kuracji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassia Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 hehe 1 calkiem ladnie tylko plamiasto w kazdym badz razie ladniej od mojego :P (kade chyba lepsze) hehe Edit: zpomnialbym Czesc basiu witau na forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatifnat Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Sory, ze zadam głupie pytanie, ale co wy dajecie, że obrazki sie całe wyświetlają w poscie? Mi sie wyświetla miniaturka albo link tylko :| Z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Sory, ze zadam głupie pytanie, ale co wy dajecie, że obrazki sie całe wyświetlają w poscie? Mi sie wyświetla miniaturka albo link tylko :| Z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassia Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 a witam serdecznie :) mój pierwszy wrzucony obrazek :)||) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatifnat Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Thx Georgas.. Poprostu za duży obrazek miałem, dlatego jako link był wyświetlany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 widze ze retusz komputerowy na stale zagniezdzil sie w tym dziale ;) w zwiazku z tym napewno spodoba sie wam ta stronka : http://www.glennferon.com/portfolio1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Tlaloc: staaaare ;) ale szukałem tego niedawno więc dzięki za linka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikes Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 ps... ma rozdwojeone koncówki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassia Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 niby.. ale nieco spieprzone kolory na większości z tych zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 a no troche;p hm mcos tu martwawto sie ostatnio zrobilo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptk Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 My krolowie Disco mozemy wszystko !!!! uuulo Król Disco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 ptk calkiem fajne ale cwiczyc musisz bokrawedzie widac :p pokaz fotke bez przerobki ;] to mzoe tez cos zrobie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptk Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 hym Czorny moge ci dac fotke tylko ze to jest moja fotka :) jak przyzekniesz ze nie zrobisz czegosz nie przyzwoitego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptk Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 a tak wogule to dzieki za kometarz przyda sie. Ta pracke zrobilem dzisiaj rano tak na szybkiego :) a tu masz orginal ......ja:)..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 http://img198.imageshack.us/my.php?image=beztytuu8rq.jpg a no przypomnialem sobie dzis o tobie :p hehe wiec tak na szybkiego wiem nie szchludnie ale nic zrobie innaczej bo niemoglem znales odpowinich texturek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 To ja moze pokaze cos poza tym "konkursem" :) Nowego topiku nie ma chyba sensu robic, wiec dam tu :) Kolezanka chciala by jej dodac skrzydelka to zrobilem takie cos.. dzielo sztuki to to nie jest, ale po 15-20min zabawy nie jest chyba az tak zle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 mi się podoba... takie klimatyczne (harpia ? ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 no nie tlo mogles zblurowac bylby lepszy efekt ;] i dodaj jakies kolorki hmm wydaje mi sie ze ja skads znam ;p ale to nie mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Hehe, dzieki... Dopiero zaczynam swoja przygode z 2d i fotografia jak i fotomontazem :) Z tym blurem to ciekawy pomysl nawet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 no to dluga droga przed toba i duzo GB zmarnujesz na tutki:P ze stronek z tutkami polecam na poczatke http://www.pixel2life.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goomisia Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 przede wszystkim strasznie przepraszam, ze odgrzewam takiego starocia, ale nie bylo mnie tu ponad dwa miesiace i dopiero zobaczylam, ze sie fajnie bawicie :) I tez mi sie zachcialo... moglby ktos wrzucic cos nowego, bo jakas posucha tutaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatifnat Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Wow Goomisia :) Świetnie ci to wyszło. Zdecydowanie najlepsza z prób odmłodzenia tej zasuszonej staruszki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 no ba brawo :d tylko brwi troche jak naklejony wygladaja :p ale bardzo ladnie :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goomisia Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 a Ty nie wiesz, ze panie w tym wieku to brewki sobie rysuja kredka? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 3 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2006 no goomisia szacun a tutaj wariacja na temat wojowników z osiedli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 alek bardzo ladnie :d tylko mogles troche pogiac ten znaczek :p i zapodalby ktos jakims zdjatkiem :d bo sie nudze w domu :p a niekce m isie szukac samemu :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 No to może i ja się dorzuce :) http://img230.imageshack.us/img230/4691/fotomontaz3ul.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 o ladnie tylko ten policzek mogles dac na opacity 50% ladniej by sie komponowal i nie kontrastowal by tak :p ale bardzo ladnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 22 Czerwiec 2006 Share Napisano 22 Czerwiec 2006 Bassia - ładne rzeczy:) zdjęcia słoni i malowanie w PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 28 Czerwiec 2006 Share Napisano 28 Czerwiec 2006 ne wiem w sumie czy mozna to w pelni nazwac fotomontazem ale jest to moje pierwsza [chyba]udana praca wtym stylu. BigSizeImg-> http://img436.imageshack.us/img436/3127/deathsun3hm.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiennikl Napisano 29 Czerwiec 2006 Share Napisano 29 Czerwiec 2006 Zapodajcie jakąś fote do retuszu :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 29 Czerwiec 2006 Share Napisano 29 Czerwiec 2006 kamiennikl - patrz kilka stron wstecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 ot taka zabawa przed snem: mam nadzieję, że się Kuciel nie obrazisz ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aartii Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 Nikt nie ruszyl zdjecia, wiec postanowilem je odgrzac: a na dokladke jedna starsza pracka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 ot taka zabawa przed snem: mam nadzieję, że się Kuciel nie obrazisz ;) Pozdrawiam O wow hehehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 to dorzuce cos tez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 no i jeszcze jedna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi