Napisano 25 Czerwiec 200420 l Jest to mój pierwszy rysunek bedacy reprodukcja innego obrazu znajdujacego sie na 2d Challenge. zgadnijcie jakiegio i dajcie komentarz
Napisano 26 Czerwiec 200420 l Niektórzy tak mają. Pollock, Picasso, Kadinsky,.................... Gołota :D
Napisano 26 Czerwiec 200420 l Odwołuje to co powiedzialem- zauwazylem błąd- postac po prawej ma wieksza noge od reki i jest zle cieniowana!!!!
Napisano 26 Czerwiec 200420 l Witaj karolzojdz. Rozumiem że rysunek jest Twój ale podejrzewam że pisał za Ciebie ktoś inny ,bo rysunek wskazuje że masz ok 4 lat. Trzymaj tak dalej na swój wiek jest naprawdę super .Jeżeli jesteś trochę starszy to przykro mi ale masz ogromne braki . Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Napisano 26 Czerwiec 200420 l eee mniem siem podoba ... w szczegolnosci kolor ... ja tam jeszcze rozu nie uzywam daj w wiekszej podzialce to se na pulpit wrzuce ..ech britni pojdzie w odstawke ;(
Napisano 26 Czerwiec 200420 l a ja powiem tyle ze paint wcale nie rzadzi :P a na tej zzoltej glowie widac biale miejsca
Napisano 8 Lipiec 200420 l a mnie zamurowało!!! Pierwszy raz niewiem czy mam sie smiac czy płakać!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jeszcze jedno jestes albo taki głupi albo bardzo odważny (niepotrzebne skreślić!!!)
Napisano 8 Lipiec 200420 l Piękny rysunek. Dosłownie wykożystałeś całą siłę płynącą z programu Paint dostarczonego przez Microsoft. Ta ekspresja, kolory... zamurowało mnie. Mam nadzieje że weźmiesz udział w bitwie i zdobędziesz pierwsze miejsce. Niebywałe... Pozdrawiam wszystkich takich artystów.