Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jest to mój pierwszy rysunek bedacy reprodukcja innego obrazu znajdujacego sie na 2d Challenge. zgadnijcie jakiegio i dajcie komentarz

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Niektórzy tak mają. Pollock, Picasso, Kadinsky,.................... Gołota :D

Napisano

Odwołuje to co powiedzialem- zauwazylem błąd- postac po prawej ma wieksza noge od reki i jest zle cieniowana!!!!

Napisano

Witaj karolzojdz. Rozumiem że rysunek jest Twój ale podejrzewam że pisał za Ciebie ktoś inny ,bo rysunek wskazuje że masz ok 4 lat. Trzymaj tak dalej na swój wiek jest naprawdę super .Jeżeli jesteś trochę starszy to przykro mi ale masz ogromne braki .

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Napisano

eee mniem siem podoba ... w szczegolnosci kolor ... ja tam jeszcze rozu nie uzywam daj w wiekszej podzialce to se na pulpit wrzuce ..ech britni pojdzie w odstawke ;(

Napisano

a ja powiem tyle ze paint wcale nie rzadzi :P a na tej zzoltej glowie widac biale miejsca

Napisano

a mnie zamurowało!!!

Pierwszy raz niewiem czy mam sie smiac czy płakać!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A jeszcze jedno jestes albo taki głupi albo bardzo odważny (niepotrzebne skreślić!!!)

Napisano

Piękny rysunek. Dosłownie wykożystałeś całą siłę płynącą z programu Paint dostarczonego przez Microsoft. Ta ekspresja, kolory... zamurowało mnie. Mam nadzieje że weźmiesz udział w bitwie i zdobędziesz pierwsze miejsce. Niebywałe... Pozdrawiam wszystkich takich artystów.