Gość karolzojdz Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 Jest to mój pierwszy rysunek bedacy reprodukcja innego obrazu znajdujacego sie na 2d Challenge. zgadnijcie jakiegio i dajcie komentarz
dzudzu Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 piękne, pierwszy post i już sobie dołki kopiesz.
little-ninja Napisano 26 Czerwiec 2004 Napisano 26 Czerwiec 2004 ...krolewna sniezka w maroko???;D....
Carioca Napisano 26 Czerwiec 2004 Napisano 26 Czerwiec 2004 Niektórzy tak mają. Pollock, Picasso, Kadinsky,.................... Gołota :D
kolegaalek Napisano 26 Czerwiec 2004 Napisano 26 Czerwiec 2004 Odwołuje to co powiedzialem- zauwazylem błąd- postac po prawej ma wieksza noge od reki i jest zle cieniowana!!!!
geminus Napisano 26 Czerwiec 2004 Napisano 26 Czerwiec 2004 Witaj karolzojdz. Rozumiem że rysunek jest Twój ale podejrzewam że pisał za Ciebie ktoś inny ,bo rysunek wskazuje że masz ok 4 lat. Trzymaj tak dalej na swój wiek jest naprawdę super .Jeżeli jesteś trochę starszy to przykro mi ale masz ogromne braki . Pozdrawiam i życzę powodzenia.
little-ninja Napisano 26 Czerwiec 2004 Napisano 26 Czerwiec 2004 eee mniem siem podoba ... w szczegolnosci kolor ... ja tam jeszcze rozu nie uzywam daj w wiekszej podzialce to se na pulpit wrzuce ..ech britni pojdzie w odstawke ;(
kx Napisano 26 Czerwiec 2004 Napisano 26 Czerwiec 2004 a ja powiem tyle ze paint wcale nie rzadzi :P a na tej zzoltej glowie widac biale miejsca
Mortom Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 a mnie zamurowało!!! Pierwszy raz niewiem czy mam sie smiac czy płakać!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jeszcze jedno jestes albo taki głupi albo bardzo odważny (niepotrzebne skreślić!!!)
Ufooox Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Piękny rysunek. Dosłownie wykożystałeś całą siłę płynącą z programu Paint dostarczonego przez Microsoft. Ta ekspresja, kolory... zamurowało mnie. Mam nadzieje że weźmiesz udział w bitwie i zdobędziesz pierwsze miejsce. Niebywałe... Pozdrawiam wszystkich takich artystów.
Rekomendowane odpowiedzi